Netteki Blog

Camların parlaması ve temizlenmesi için püf noktalar

28.02.2023
255
Camların parlaması ve temizlenmesi için püf noktalar

Camların parlaması için ne yapmalıyım ? Cam temizliği birçok bayan için zahmetli bir iş olarak görülmektedir. Fakat titiz olan bayanlar cam temizliği yaparken parlaklığına çok dikkat ederler.

Parlak bir cam çok güzel görünür hem dıştan , hem içten. Vereceğimiz püf noktalar sayesinde en etkili camlara sahip olabilirsiniz. Bundan sonra camlarınız daha parlak ve ışıltılı olacaktır bundan emin olabilirsiniz.

Camların parlaması için yapılacak yöntemler

  • Temizleyeceğiniz cama kesinlikle doğrudan güneş ışığı gelmesin buna dikkat ediniz. Güneş ışığı doğrudan olarak gelirse ve bu durum göz ardı edilirse o zaman camlarınız parlak olmaz ve net bir şekilde görünmez.
  • Temizlik yaparken birçok bayan eldiven kullanmıyor eğer eldivensiz temizlik yaparsanız camınızda parmak izleri olacaktır. Bu yüzden cam temizliği yaparken parlak olması için eldiven kullanmanızı öneriyoruz.
  • Parlak camlara sahip olmak istiyorsanız bez seçerken tiftik olanları veya kağıt havlularını tercih etmemelisiniz. Bu tür bezleri tercih ederseniz eğer camınız kirli olur ve yapacağınız temizlik ise boşa gider. Cam temizliği için genel olarak en çok tercih edilen malzemeler mikrofiber bezler , gazete kağıtları veya pazen bezler oluyor.

camlarin-parlamasi-icin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.