Netteki Blog

Papaz büyüsü nedir? Belirtileri Nelerdir? Hakkında Bilgi

28.02.2023
303
Papaz büyüsü nedir? Belirtileri Nelerdir? Hakkında Bilgi

Papaz Büyüsü hakkında birden fazla inanç bulunmaktadır. Papaz büyüsü en etkili büyü çeşitleri arasında yer alır. Sevilen kişinin de karşı tarafı sevmesi için en etkili ve en hızlı tutan büyü çeşidi olarak bilinir. Papaz büyüsü regl kanı ile yapılmaktadır. Papaz büyüsü yapımı sırasında, Süryanice dualar okunmaktadır. Bu yüzden ismi papaz büyüsü olmuştur.

Papaz büyüsünü herkes yapamaz. Papaz büyüsünü herkes adından yola çıkarak sadece papaz olan kişilerin yaptığını düşünür ancak bu düşünce yanlıştır. Papazlar, bu büyüyü yapmazlar. Büyü Kutsal kitapta var olan bir olaydır ve güvenilir bilinçli kişiler tarafından yapılmalıdır.

Papaz Büyüsünün Belirtileri Neler Olmaktadır?

Papaz büyüsü uygulanan kişi anında, kendi hareketlerini ve düşünceleri kontrol edemez hale gelir ve iradesi yok olur. Papaz büyüsü yapımı sırasında kullanılan regl kanı sıklık ile bir erkeği kadına bağlamak adına kullanmaktadır ve papaz büyüsü genellikle bu amaçla yapılır.

Büyü uygulanan kişi, hayatının tüm kontrolünü kaybetmiştir. Çoluğunu çocuğunu bile düşünemez hale gelir. Herkesin tuhaf karşıladığı davranışlarını kişi fark etmez ve aynı şekilde davranmaya devam eder. Kişi davranışlarını değiştirmeyi ve düzeltmeyi akıl edemez.

Büyü yapımında kadının regl kadını gibi erkeğin menisi de kullanılmaktadır. Papaz büyüsü bozulmadığı takdirde, büyü tesiri altında olan kişi asla değişemez. Yapılan papaz büyüleri hocalar sayesinde bozulmaktadır. Hocalar aracılığı ile bozdurulan papaz büyüleri dinimize uygun bir şekilde bozulmaktadır.

papaz-buyusu-nedir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.