Netteki Blog

Rüyada Ölünün Kurban Kesmesi Nedir? İslami Tabiri

28.02.2023
27.980
Rüyada Ölünün Kurban Kesmesi Nedir? İslami Tabiri

Rüyada ölünün kurban kesmesi güzel anlamlara gelmektedir. Rüya sahibinin yakın bir zamanda çok güzel haberler alacağı ve neticesinde çok mutlu olacağına işarettir. Çevresinde yaşanan sorunlarda uzak kalması anlamına gelirken kötülüklerden uzak kalacağını işaret etmektedir. Rüya sahibinin güler yüzlü olduğu anlamına da gelmektedir.

Rüya sahibinin iş hayatında kötü niyetli yöneticilerle karşılaşacağını işaret eden ölünün kurban kesmesi kalp kıracak durumların yaşanmasına neden olacağı anlamına gelmektedir.

Rüya sahibi kişinin zor zamanlar geçirerek refaha çıkacağı ve zor günler sonrası elde edeceği kazancın bolluğuna da işaret etmektedir.

Sağlığı anlamında sıkıntı yaşayan kişilerin bu dönemi atlatarak sağlığına kavuştuğunu, zor günlerin geride kaldığı anlamına gelmektedir.

Kurban muradın yerine gelmesi isteğin kabul olması anlamına gelmektedir. Rüya sahibi kişinin çok istediği bir durumu çevresinden aldığı destekle elde etmesi anlamına gelmektedir. Bu durum sonrasında yaşadığı mutluluğu çevresindekilerle paylaşmasını işarete eder.

Yaşamayan bir kimsenin kurban kesmesi rüyayı gören kişinin becerikli bir kişi olduğunun göstergesidir. Azimli bir kişilik göstergesi sahibi olan rüya sahibinin mutluluğa ulaşmak için zor yollardan geçeceğine neticesinin ise iyi olacağına bolluk dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kurban kestiğinin görülmesinin olumsuz anlamları içerisinde kötü niyetli kişilerin rüya sahibi kişinin etrafında olması anlamına gelmektedir. Bu kişilerin hile ile rüya sahibinin işlerini etkilemeye çalışacakları iş yerindeki yöneticinin kötü niyetli olabileceği şeklinde de yorumlanmaktadır.

ruyada-olunun-kurban-kesmesi

Yorumlar
  1. huseyni.polat dedi ki:

    babam.ölmüş.rüyda.amcamın.hanımınadiyorki.bu.koçu.getirdim.kurban.yapın.cevabını.alabilirmiyim

  2. Pervin dedi ki:

    Merhabalar. Benim komsum ve yakin arkadasim bir hamim ruyasinda benim kucuk oglumu sunnet yaptirdigimi be rahmetli babami benim kendi evimde inek kurban ettigini gormus. Bu arada bir kac koyun da varmis ancak babam en buyuyunu getirin inegi kesecegim demis. Hatta keserken ben de inegin bacaklarindan tutuyormusum. Arkadasim da esini bize yardima yollamis. Hayvan kesilirken ben tutmakta zorlanmayim diye. Sonra da evime yavas yavas gonuklar gelmis ve esimin olmadigini gormus. Su an ben esimle kus oldugum icin ruyayi goren arkadasim onun gelmedigini dusunmus. Kan falan dokulmus ve sonra temizlenmis saha sonra inegin uzerine bir kumas attigimi gormus. Cok tedirgin oldum ne yalan soyleyim. Cok merak ettim. Rica etsem tasviri nedir seyler misiniz lutfen.
    Saygi be sevgilerimi arz ederim. Pervin

  3. antepli kız dedi ki:

    İyi Akşamlar bizim bi akraba anneannemi rüyasında gülerkene kurban kesip parçalara bölüp etrafa dağıtırken görmüş bu ne anlama gelmektedir/ benim annem bunu kurbanı insan olarak söylüyor gülmeyede ağlamak diyor dayımda hasta onun gideceğini söylüyor.Ve ayrıca dayım rüyasında anneannemi görmüş ona gel işareti yapıyormuş ve yanındada boş mezar varmış 🙁

  4. Ahde Vefa dedi ki:

    Rüyada vefat eden babamı kurban keserken gördüm

  5. Nergis dedi ki:

    Ruyamda rahmetli esim uzerimde bana kurban kesti ve kanli kanli o kurban kalbini basimdan doladi bu ne anlama geliyo

  6. Gunel dedi ki:

    Merhaba ben olmuş babamcin kurban kesib alnına kan sürdüm rüyada bu ne anlama gelir