Netteki Blog

Ağustos Ayı Hangi Burç Oluyor?

28.02.2023
244
Ağustos Ayı Hangi Burç Oluyor?

Ağustos ayında doğanlar için 01 Ağustos-23 Ağustos tarihleri arasında ait oldukları burç Aslan Burcudur. 24 Ağustos tarihinden ayın son gününe kadar Burç değişir ve Başak Burcu olur. Her iki burcunda özellikleri birbirinden farklı ve değişkendir.

Aslan Burcu Özellikleri

Kişiliği sağlam olan aslan burcu canlı, yaşama gücünü fazlasıyla hisseden, ihtirasıyla dağları delecek kadar güçlü, yiğitliğiyle fark edilen ve bu kişi Aslan burcu denecek kadar asaletli yapıya sahiptir.

Canlı hareketleriyle, sıcakkanlı oluşlarıyla, sağlam ve sakin görüntüsüyle tanınırlar. Kendisinden şüpheye düşürülmeyecek kadar sağlam karakterleri vardır. Sıcakkanlığıyla herkes tarafından sevilen yapıları vardır.

Öğüt vermeyi sever ve başkalarıyla görüşlerini paylaşır. Onu isteyip istememenin önemi yoktur öğütleri bazılarına fazla gelse de bu yönüyle sevilmeyebilirler.

Yapısı herkese hoş gelmez, eleştirileri bazı insanları kırsa da o düşüncelerini gizlemez ve kırılıp kırılmayacaklarına önem vermez.

Kendi fikirlerinin doğru olduğuna inanırlar ve bunu kabul ettirmek konusunda dirençli davranırlar. Aslanı herkese ve her şeye karşı hükmetmeyi sever.

Başak Burcu Özellikleri

Huzur ve güvenin burcudur Başaklar. Duygusal anlamda nadirde olsa tepki gösterirler ve bazı kişilere karşı soğuk gözükebilirler.

Şüpheci olmaları nedeniyle soğuk davranabilirler. Yardımsever, alçakgönüllü, titiz olmaları onları çok yüksek yerlere getirebilir ve elde etmek için yükseklere dişiyle tırnağıyla tırmanırlar.

Dosdoğru, kurallara uygun tavır sergilerler, duygusal insanlarla uyum sağlayamayabilirler. Sağlık ve temizlik kavramına karşı aşırı düşkün oluşları nedeniyle kusursuz insan aradıklarında evlilik konusunda çok zordurlar.

Herkesi beğenmezler ve bu onların evlilikte karar vermelerini de zorlaştırır. Maddiyata aşırı önem verirler ve dış görünüşe fazlasıyla itibarlıdırlar.

Tutumlu olmak ve parasını idareli kullanmak burcun genel özellikleri arasındadır. Ailesiyle yakından ilgili olan burç evlendiğinde de ailesine düşkünlüğünü devam ettirirler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.