Netteki Blog

Yengeç Burcu Anlaştığı Burçlar

28.02.2023
291
Yengeç Burcu Anlaştığı Burçlar

Yengeç- Koç; Büyük aşk yalayabilirler. Cinsel çekim açısından birbirleriyle uyumludurlar. Koç burcu aşkta heyecan arar Yengeç ise uysal ve evcidir. Bu özelliği bir süre sonra Koç burcuna yetmeyebilir.

Yengeç-Boğa; Geleneksel düşünen iki burç ev ve aile yaşantısını severler. İkisi de sadakatlidir ve ortak bir çok noktaya sahiptirler.

Cinselliğe düşkündürler, sevgi arsızlıkları da ortak özellikleridir. İkisi birleştiğinde ortaya inanılmaz şefkat ve aşk çıkar.

Yengeç-İkizler; Oldukça eğlenceli başlayan bir ilişki olsa da İkizler burcu bir süre sonra boyunduruk altında olduğunu hissedebilir.

İkizler burcu yengecin kıskançlığına dayanamayabilir. Yengeç ikizler burcuna tam anlamıyla güven duyamaz buda ilişkilerini yıpratır.

Yengeç-Yengeç; İlişkileri güvenilir ve sadakat doludur. İlişkilerindeki tek eksik hareket ve heyecanın bir süre sonra biteceğidir. Cinsel bakımdan doyurucu olan her iki burç için partnerini tatmin etmek her şeyden önemlidir.

Yengeç-Aslan; Yengeç Aslan burcunun emirlerine , isteklerine razı geldiği ve boyun eğdiği sürece ilişkileri tatminkardır. Birbirinden farklı özellikleri olan burçlar Yengeç burcu aslana karşı çok duyarlı davranır.

Yengeç-Başak; İyi anlaşabilen kombinasyona sahiptirler. Sadakat konusunda uyum sağlarlar, birbirlerine karşı güven duyarlar. Romantizme yeterince vakit ayırabilirlerse evlilik hayatları başarılı geçer.

Yengeç-Terazi; Kısa süreli aşk yaşarlar ancak uzun vadeli bir ilişki ve evlilik onlara göre değildir.

Yengeç sadakat ve güven duymak ister ancak bu özelliği Terazi de bulamaz. Terazi oldukça havai ve hoppa olduğu için ilişkilerinde gelecek pek söz konusu olamaz.

Yengeç –Akrep; Akrep burcu olan erkekse ilişki ideal olabilir. Akrep kadını ve Yengeç erkeği ilişkilerinin ilerleyen zamanlarında kavga içinde olmaları kaçınılmazdır.

Yengeç-yay; Birbirlerine karşı tam anlamıyla alakasız ve bağlantısız olan iki burcun ilişkisi çok ta parlak yaşanmaz.

Yengeç-Oğlak; Seviyeli ve sevgi dolu ilişki iki burç arasında kaçınılmazdır. Birbirlerine karşı zıt olmaları ilişkinin çok zor olacağı anlamına gelir.

Yengeç-Kova; Zıtlıkları fazla olan iki burçta Kova Yengecin sadakatine ve yumuşaklığına ihtiyaç duyduğunu kavrar ve ona göre davranırsa çapkınlıklara dur demesini bilirse güzel bir ilişki yaşanabilir.

Yengeç-Balık; İki arkadaş olarak çok iyi olabilen burç evlilikte de duyguların ve cinselliğin doyasıya yaşanacağı ortamı birlikte yaşayabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.