Netteki Blog

Şevkat Yerimdar Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün

28.02.2023
422
Şevkat Yerimdar Ne Zaman Başlayacak Hangi Gün

Şevkat yerimdar ne zaman başlıyor hangi kanalda yayınlanacak
Severek izlenen ve büyük kitleleri etkilemeyi başaran Şevkat Yerimdar 1 ve 2. filmlerinden sonra gördüğü ilgiye dizi olması için start aldı ve çekimleri tamamlandı. Şevkat Yerimdar Dizisi için başrolünü yine Özgürcan Çevik’in oynayacağı dizinin beklenen bir diğer ismi sevgilisi rolündeki Esin adıyla Başak Parlak olacak. Konusunun Ankaralı adil ve öfke kontrolü sorunu yaşan gencini anlatan filminden uyarlamayla devam edeceği bilinen dizide Esin’e duyduğu aşk ve kendini kontrol etme çabası komik ve eğlenceli bir dille anşatılacak.

Şevkat Yerimdar Dizisi Ve Ekibi
Şevkat Yerimdar ekibinde tecrübeli ve iyi oyuncular yer alırken bu isimlerden bazılarının Salih Kalyon, Suzan Aksoy, Tarık Papuççuoğlu, Pascal Nouma, Ayşe Kökçü, Mazlum Çimen ve Murat Akkoyunlu gibi isimler olacağı açıklandı. Dizinin tam konusu ve detaylı hikayesi hakkında henüz bilgi verilmezken Şevkat Yerimdar dizisi hangi kanalda sorularına cevaben Fox ekranlarında olacağı duyuruldu.

Şevkat Yerimdar dizisi saat kaçta merak edenler için ise bu soru hala cevapsız. Kasım ayında yayına girmesi beklenen dizi merak ve heyecan yaratırken filmlerinden aldığı olumlu eleştirilere bakılırsa çok dikkat çekeceğe benziyor. Toplumsal sorun ve mesajları komik bir dille anlatan filmin etkisinin dizide de hissedileceği tahmin ediliyor. Dizinin yönetmenliğini Bülent İşbilen, görüntü yönetmenliğini ise İlkay Işık yapacak. Hem güldürecek hem düşündürecek yeni dizi Kasım ayında sizlerle olacak.

sevkat-yerimdar-dizi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.