Netteki Blog

İbrahim Saraçoğlu Lahana Kürü İle Zayıflama Tarifi

28.02.2023
261
İbrahim Saraçoğlu Lahana Kürü İle Zayıflama Tarifi

Zayıflamaya yardımcı, İbrahim Saraçoğlu’nun da tavsiye ettiği lahana kürü, kilo verdirmesi ve kolay yapılmasıyla fazla kiloların düşmanı olabilir.

Selülitten fazla kiloya kadar işe yarayan kür hakkında sizleri aydınlatmak için bilgilerimizi yazıyoruz.

Lahana Kürü Nedir ve Nasıl Yapılır?

Doğal olan tüm şeyleri kaybettiğimiz yıllarda, lahana bizlere doğal yollardan zayıflamaya yardımcı oluyor. Hareketsiz yaşam sonucu giderek kanser hücrelerin çoğalması, obezite, diyabet ve daha birçok hastalıkla mücadele etmek zorunda kalıyoruz.

Lahana kürü ise zayıflamaya doğal yoldan yardımcı olduğu için, sizlere kolay yoldan zayıflamanın sırrını veriyoruz. Kullanmaya başladıktan bir süre sonra etkisini göstermeye başlayacaktır.

Nasıl yapıldığına gelecek olursak, orta büyüklükteki tencerenin içerisine yarım litre kadar suyu koyup kaynamasını bekliyoruz.

En önemli püf nokta lahana yapraklarını suyun kaynamasına yakın tencerenin içerisine bırakıyoruz. 10 dakika kadar kaynatıp tencereyi ateşten alıyoruz.

Vücudunuzu Dinlenmeye Bırakıyorsunuz

Bu kürü hazırladıktan sonra ara vermeden 5 gün boyunca sabah ve akşam bir bardak için. 5 gün içtikten sonra vücudunuzu dinlenmeye bırakıyorsunuz.

Bu evrede kendinize uygun bir diyet tercih edebilirsiniz. 8 gün iyi bir diyet yaptıktan sonra tekrar yeni bir kür hazırlıyorsunuz ve bir hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak içiyorsunuz.

Bu sayede kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Düzenli bir şekilde günlerinizi aksatmadan içerseniz, 20 gün gibi bir sürede zayıfladığınızı hissedeceksiniz ve mutlu olacaksınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.