Netteki Blog

Hamilelikte kız bebek belirtileri nelerdir? Kısaca

28.02.2023
467
Hamilelikte kız bebek belirtileri nelerdir? Kısaca

Kız çocuğu olacak anne adaylarının gebelikteki ilk belirtileri aşırı mide bulantısıdır. Bir başka belirti ise karınlarının şişliği bele doğru yayılmaktadır. Karın şişlikleri oldukça yüksektedir.

Kız bebeğe hamile olan annelerin gebeliklerinde saçlarında kırmızı lekeler oluşur, aşırı derecede tatlı ve meyve aşerer. Ve bu anne adaylarının göğüslerinin büyüklükleri arasında fark vardır. Sol göğüsleri sağ göğüslerinden daha büyüktür.

Kız çocuğa hamile anneler süt ve süt ürünlerini gebelik dönemlerinde aşırı derecede tüketirler. Sarımsak yediklerinde kokusunu almazlar.

Bu konuda bir başka belirti ise ciltleri normalden yumuşaktır ve çirkindirler çünkü bütün güzelliklerini karnındaki kız çocuğuna vermişlerdir. Aşırı derecede duygusallardır.

Saçları daha ince ve mat hale gelmiştir. Uyku pozisyonları da anne karnındaki bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinde bir etkendir.

Uyurken sağ tarafınıza dönüp yatıyorsanız ve yastıkta kafanız güney yönüne dönük ise kız çocuk belirtilerindendir. İdrar renginin donuk bir sarı olması da anne karnındaki bebeğin kız olmasına işarettir.

Kesin cinsiyeti ne zaman belli olur?

Kesin bir sonuca ulaşmak için hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ultrason yöntemi uygulamak gerekmektedir.

Daha erken dönemde en kesin sonuç için kalp atışlarına bakılabilir. Eğer kalp atışları dakikada 140 civarında ise kız bebeğe sahip olma oranınız yüksek demektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.