Netteki Blog

rüyada su görmek ne demek ( Yorumu)

28.02.2023
196
rüyada su görmek ne demek ( Yorumu)

Genel manada rüyada su görmek, güzel bir hayata, sadık dosta, dini güzelliğe işaret eder. Çamurlu ve bulanık su görmek ise, geçim darlığına, fitne fesada, üzüntüye ve kedere işaret eder.

Bulanık ve kirli bir suda yıkanıp çıkmak kederden ve hastalıktan kurtulmaya, berrak su içmek tertemiz bir hayata, rızık bolluğuna, sıcak su içmek kedere ve hastalığa işaret etmektedir.

Akarsu görmek, ticaret ve kazanca durgun su görmek, geçim darlığına delalet eder. İçtiği suya kanmak, zorluktan feraha ermeye, sevince ve mutluluğa, inanç güzelliğine işaret eder.

Su üzerinde yürüdüğünü görmek, herhangi bir tehlikeye düşmeye, soğuk su ile gusül abdesti almak, hayra ve kurtuluşa ermektir.

Dalgalı bir suda rahatça yüzdüğünü görmek maddi ve manevi olarak ilerlemeye işaret etmektedir.

Çeşitli alimlerin rüyada su görmek ile ilgili yorumları

Nablusi’ye göre rüyada su görmek güzel bir hayata, helal rızka delalet eder. Su istediğini gören kişi ise, insanlar arasında yalan söyleyerek, laf taşır.

Kirmani’ye göre ise sıcak su keder ve hastalıktır. Bir şişedeki suyu başka kaba boşaltıp içtiğini gören kişinin eşi hamile kalır. Kap kırılırsa anne ölür çocuğu doğar. Su dökülüp kabı kırılırsa kadın düşük yapar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.