Netteki Blog

Yatak örtüsü modelleri çok güzel

28.02.2023
278
Yatak örtüsü modelleri çok güzel

Bayanların hassas davrandıkları konular arasında yatak örtüleridir. Desenli, kadife, uzun, dantelli ve daha birçok model ile yatak odalarınızı dilediğiniz gibi renklendirebilirsiniz. Birçok seçenek ile hayalinizdeki yatağı düzenleyebilirken aynı zamanda uygun fiyatlar ile bütçenizi de rahatlıkla planlayabilirsiniz.

Yatak odanızın genişliği ve aydınlı durumu göz önünde bulundurarak alacağınız yatak örtüleri ile gözünüze daha farklı görünecek odalar yaratabilirsiniz.

Aydınlık ve geniş odalarda dilediğiniz renk ve modeli kullanabilecekken, küçük ve karanlık odalarda mümkün olduğunca tek desen ve canlı ya da açık renkler tercih etmelisiniz.

Kumaş seçenekleri ile odanızda isterseniz modern isterseniz klasik görünümler elde edebilirsiniz. Ayrıca fazla dantel motiflerinden uzak durarak daha güncel düzenlemeler yapabilirsiniz.

Örneğin, kadife ve krem rengi bir yatak örtüsünü büyük, desenli ve beyaz ağırlıklı yastıklar ile kombinleyerek modern bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Ya da saten siyah ve ipek karışımı kumaşlar ile üretilmiş bir yatak örtüsünü renkli yastıklar ile kombinleyerek sıcaklık katabilirsiniz.

Bunların yanı sıra, kullanımı kolay ve sizi yormayacak ağırlıkta ürünler seçmenizi tavsiye ederiz.

   

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.