Netteki Blog

Rüyada diken battığını görmek ne anlama gelir?

28.02.2023
290
Rüyada diken battığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada diken görmek , hayra yorumlanmayan rüyalardandır. Rüyada diken gören rüya sahibi yakın bir zaman da nahoş sözler ve kötü sözler işitebilir , nazara gelebilir , rüya sahibini çekemeyen insanlar kuyusunu kazabilir. Bunun için çevrenize karşı çok dikkatli olmanız gerekiyor.

Bazı rüya yorumcularına göre ise rüyada diken görmek , sinirli , kaba , hiddetli ve şiddetli olan bir adamdan dolayı zorluklarla karşılaşacağınıza da delalet eder.

Bunların yanı sıra rüyada görülen diken din ile dünyalıkları olmayan cahil insanlara da işaret eder.

Rüyada diken battığını görmek

Rüyada diken battığını görmek , fitne ile yorumlanır. Yani rüya sahibi kısa zaman da fitneye düşecek ve kınamış olduğu bir şeyi yaşayacaktır. İftira ya da dedikoduya maruz kalabilir.

diken üzerinde oturmak

Hem tedirgin hem de sizi huzursuz edecek bir duruma delalet eder.

dikenin üzerine doğru çekilmek

Rüyada dikenin üzerine doğru çekildiğinizi gördüyseniz , birilerine borcunuz varsa onlar tarafından baskıya maruz kalmaya işaret eder.

dikeni kopartmak

Rüyada dikeni kopardığınız gören kişi , kem gözlerden ve kötü sözlerden etkilenmez.

diken ucu görmek

Rüyanızda eğer diken ucu gördüyseniz , çevrenizde bulunan insanlara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü çevrenizdeki bazı insanlar kem gözlü ve art niyetlidirler. Bu kişilerden hoşlanmadığınız sözler duyabilirsiniz dikkatli olun.

diken çıkarmak

Rüyada diken çıkarmak , hayra yorumlanır. Yani size zarar veren huylarınızdan ve kötü olan dostlarınızdan artık kurtulacaksınız. Mutlu ve huzurlu günler sizi bekliyor.

diken üstünde yürümek

Rüyada diken üstünde yürüdüğünüzü gördüyseniz , korkularınız , huzursuzluklarınız ve sıkıntılarınız var demektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.