Netteki Blog

Realme GT Neo 2 için Mercedes-AMG sürprizi!

28.02.2023
447
Realme GT Neo 2 için Mercedes-AMG sürprizi!

Realme GT Neo 2 için Mercedes-AMG sürprizi!

Realme GT Neo 2 modeli olan Realme’nin gelecek günlerde piyasaya süreceği telefon  , tanıtım tarihine yaklaşırken AMG sürümüyle ortaya çıktı.

Realme GT Neo 2 için Mercedes-AMG sürprizi!

Realme GT Neo 2 için Mercedes-AMG sürprizi!

Realme, akıllı telefon ürün gamını yeni modelleriyle artırmaya devam ediyor. Şirket bu sene Realme GT ve GT Master modelleriyle kullanıcılara üst seviye amiral gemisi deneyimi sunarken, şimdi ise bunların daha düşük versiyonlu Realme GT Neo 2 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bir süredir muhtelif sızıntılarıyla gündeme gelen Realme GT Neo 2, tanıtım lansmanına doğru yaklaşırken bu defa de Mercedes-AMG hususi sürümü ile ortaya çıktı.

Realme GT Neo 2’nin, yeşil renkli AMG sürümü olacak

Öne çıkan raporlara bakılarak  Realme GT Neo 2, bu ay resmiyet kazanacak. Cihazın teknik özellikleri ve tasarımını gösteren render görüntüleri daha önce sızdırılırken, şimdi ise birtakım kaynaklar tarafından yeşil renkli bu telefonun ; AMG sürümünü de gözler önüne sermeyi başardı.

Yukarıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi Realme GT Neo 2 , turuncu ve mavi renklere artı olarak bir tane de yeşil renkte karşımıza çıkacak. Büyük ihtimalle Çinli üretici , Mercedes ile iş birliği bu telefonun özel AMG sürümünü karşımıza çıkaracak.

Sızdırılan resimlere bakılırsa GT Neo 2’nin arka panelinde, AMG markasının logosu yer alacak. İki şirket arasında geliştirilen bu hususi model, görünüm olarak 2018 Mercedes-AMD GT R’den esin almışa benziyor. Fakat  geriye kalan bütün özellikler ise mevcut model ile aynı olacak. Tabii dahili hafıza ve RAM seçeneklerinin ne kadar olacağı hakkında da netleşen bir bilgi yok. Önümüzdeki zamanlarda  firma tüm detayları resmi olarak açıklayacaktır.

Teknik özellikler açısından GT Neo 2; ön tarafında 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.62 inç AMOLED ekran ile gelecek. Cihazın ön tarafında 16 Megapiksel selfie kamerası bulunurken; arka tarafında ise sırasıyla; 64+8+2 Megapiksel üçlü kamera kurulumuna yer verilecek.

İşlemci tarafında ise Realme GT Neo 2, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setinden alacak. Ayrıca buna 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar da dahili depolama eşlik edecek. Cihazın pil kapasitesi ise 4.500 mAh olacak ve kutudan da direkt olarak Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 ile çıkacak.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.