Netteki Blog

içerde dizisi ford mustang resimleri ve fotoğrafları görselleri

28.02.2023
2.961
içerde dizisi ford mustang resimleri ve fotoğrafları görselleri

İçerde dizisinde yer alan ve Çağatay Ulusoy tarafından kullanılan ford mustang marka arabanın resimlerini ve fotoğraflarını, siz değerli kullanıcılarımıza sunmak istiyoruz.

Kırmızı ve beyaz renkli tasarımı ile dikkat çeken araba sanırım ford mustang’ın 1980’li yıllarındaki modeline benziyor. Eski bir ford mustang olduğunu özellikle vurgulamam gerek.

Ford mustang denildiği zaman akla ilk olarak hızlı ve öfkeli dizisi gelmektedir. Orada oynayan vin diesel ile özdeşleşen bir araba olmuştur.

cagtay-ulusoy-arabasi icerde-dizi-araba-resimleri-sarp icerde-dizi-arabasi-cagtay-ulusoy icerde-dizi-arabasi-ford-mustang icerde-dizisi-araba-fotograflari icerde-dizisi-araba-resimleri icerde-dizisi-arabalari icerde-dizisi-cagtay-ulusoy-araba-markasi icerde-dizisi-cagtay-ulusoy-araba-resimleri icerde-dizisi-cagtay-ulusoy-arabasi icerde-dizisi-cagtayin-arabasi icerde-dizisi-ford-mustang-resimleri icerde-dizisi-ford-mustang-sarp-arabasi icerde-dizisi-sapin-araba-resimleri icerde-dizisi-sarpin-araba-markasi icerde-dizisi-sarpin-arabasi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.