Netteki Blog

hayatımın aşkı dizisi bitti mi hangi gün kanalda

28.02.2023
453
hayatımın aşkı dizisi bitti mi hangi gün kanalda

Hayatımın Aşkı Dizisi Neden Bitti?
Romantik komedi türünün güzel örnekleri arasında yer alan Hayatımın Aşkı dizisi aldığı yetersiz reytingler yüzünden erken bitmek zorunda kaldı. Hande Doğandemir, Serkan Çayoğlu, Berk Hakman, Zeynep Eronat ve Zafer Algöz’ün başrollerini paylaştığı dizi, evde kalmış bir kız olarak nitelendirilen Gökçe’nin naif hikâyesini içermekteydi.
Sadece tek sezon ve 17 bölüm yayınlanan dizi, 15 Mayıs ve 18 Eylül tarihleri arasında tamamlandı. Gökçe’nin diş doktoru babası rolündeki Zafer Algöz başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Demir’in Gökçe’ye evlenme teklif etmesi ile final yapan dizi bu mutlu sonla izleyicilerinden de geçer not almayı başardı.

POP Star Bir Teyzeniz Olsun İster misiniz?
Hayatımın Aşkı dizisi hangi kanalda yayınlandı? Kanal D’nin dizi konusundaki başarısı kuşkusuz herkes tarafından kabul edilmektedir.

Gökçe’nin 50’li yaşlarda eski pop star olan teyzesini canlandıran Yonca Evcimik ise diziye büyük bir değer katmıştır. Hayatımın Aşkı dizisi saat kaçtayayınlanacak? Televizyonlarda oynadığı süre boyunca Pazar akşamları saat 20.00’de ekranlara gelen dizi aşk hayatı kötü gidenlere umut vererek görevini başarıyla tamamlamıştır. Siz hayatınızın aşkını bulamıyorsanız ve bir reklamcı iseniz belki de Gökçe’den fikir almak için dizinin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. Çekimleri başladığı günden beri ekipteki uyum ve yüksek enerji dizinin her aşamasında kendini göstermektedir. Buna rağmen başarılı olamayan dizi için bir reyting kurbanı diyebiliriz.

hayatimin-aski-dizisi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.