Netteki Blog

Hülya Gülşen Irmak Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Ayşen

28.02.2023
295
Hülya Gülşen Irmak Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Ayşen

Hülya Gülşen Irmak, Yüksek Sosyete isimli dizide Ayşen karakterini canlandıran ünlü bir oyuncudur. Bu oyuncu 14 Eylül 1965 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. 1979 senesinde daha 14 yaşındayken özel bir sınava tabi tutulan Irmak, Ankara Devlet Konservatuvarına girmeye hak kazanmıştır.

Bu konservatuvara girmesi ile tiyatro hayatı da başlayan ünlü oyuncu aynı zamanda konservatuvar öğrencisiyken açıktan lise eğitimini de tamamlamıştır.

1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan Hülya Gülşen Irmak devlet tiyatrolarında rol almaya başlamıştır.

Genel Bilgileri

Hülya Gülşen Irmak 1965 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Başak burcuna sahip olan Irmak, 160 cm boyunda ve 55 kg ağırlığındadır.

Hülya Gülşen Irmak meslek hayatında tiyatro oyuncusu, dizi oyuncusu, dublaj sanatçısı ve sinema oyuncusu olarak görev almış ve birçok film, dizi, tiyatro oyunlarında oynamıştır.

Evli ve 3 çocuk annesi olan başarılı oyuncunun 2 oğlu ve 1 kızı bulunmaktadır. Oğullarının her ikisi de müzisyen olan Irmak’ın Çağla Irmak adında 1997 doğumlu bir de kızı bulunmaktadır ve ünlü oyuncu ailesi ile vakit geçirmekten oldukça zevk almaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.