Netteki Blog

İçerde dizisi oyuncu kadrosu oyuncuların isimleri biyografisi ve resimleri

28.02.2023
642
İçerde dizisi oyuncu kadrosu oyuncuların isimleri biyografisi ve resimleri

İçerde dizisi oyuncuları ve isimleri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Oyuncu kadrosunda yer alanların isim listesi, hayatı, biyografisi ve çok daha fazlası özet olarak sitemizde yer almıştır.

Çağatay Ulusoy ( Sarp) Kimdir? Nerelidir?

23 Eylül 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kendisi aynı zamanda bir mankendir ve 2010 yılında best model of turkey yarışmasına katılarak 1. Olmuştur. Genç kızlar tarafından çok sevilmektedir ve hayran kitlesi oldukça fazladır. Daha öncelerde Adını feriha koydum, Medcezir, Delibal’da oynamıştır.  İçeride dizisinin şu anda başrol oyuncusudur. Yeni giyim tarzıyla ve kıyafetleriyle bir hayli ilgi çekmektedir. Kullandığı araba, giydiği montlar ve ceketler erkek izleyiciler tarafından takip edilmektedir. Dizide kullanmış olduğu araba şimdilerde fenomen oldu diyebiliriz. Avukat melek ile yaşadığı aşk dillere desten olacak. Bakalım hep birlikte gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

Aras Bulut İynemli ( Mert) Kimdir?

Tıpkı Çağatay ulusoy gibi kendiside İstanbul doğumludur. Doğum tarihi 25 Ağustos 1990’dır. İstanbul teknik Üniversitesini bitirmiştir. Uçak mühendisliği bölümünü okumuştur. Sükse yaptığı en iyi dizisi ” Öyle bir geçer zamanki” dizisidir. Daha sonralarda muhteşem yüzyıl dizisinde rol almıştır. Şimdilerde ise içeride dizisinde başrol oynamaktadır.

Çetin Tekindor (Celal Duman)

Usta oyuncu 16 temmuz 1945 yılında doğmuştur. Aslen Sivaslıdır. Eşi zerrin tekindor’dur. Çiftin hira isminde bir kızı vardır. Çetin tekindor Ankara devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Ülkemizin yetiştirmiş olduğu en iyi sanatçıların başında gelmektedir. Kendisi Ayrıca bilkent üniversitesinde okumuş ve tiyatro bölümünü bitirerek, mezun olmuştur. Karadayı dizisi ile adından çokça söz ettirmiştir. İçeride dizisinde Kebapçı celal olarak bilinmektedir.

Bensu Soral (Melek); kimdir?

Başka bir dizi oyuncusu olan Hande Soral’ın kız kardeşidir. 2 şubat 1991 yılında dünyaya gelmiştir. İçeride dizisinden önce tatlı küçük yalancılar dizisi ile adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu Marmara üniversitesi güzel sanatlar bölümünü hala okumakta ve eğitimine devam ediyor. Dizide sarp ile tutkulu bir aşk yaşıyorlar lakin celal babadan çok çekiniyorlar. Bakalım. Önümüzdeki bölümlerde bu muhteşem aşk nasıl bir yol izleyecek hep birlikte göreceğiz.

Mustafa Uğurlu (Yusuf)

Yılların sanatçısıdır. Bir çok ünlü dizide yer almıştır. 25 kasım 1955 karaman doğumlu oyuncu dizide müdür Yusuf olarak karşımıza çıkmaktadır. Ahmet uğur’lunun kardeşidir. Galip derviş ve umutlar dizisinde rol almıştır. Celal babanın hayatını karartması ile birlikte, mesleğinde hiçbir zaman yükselişe geçememiş hatta men edilmiştir. Onun en büyük hasımlarından birisidir.

Rıza Kocaoğlu (Davut) Kimdir? Hakkında bilgi

Ezel dizisi denildiği zaman akla ilk gelenlerden birisi, Rıza kocaoğlu’dur. Şimdilerde içerde dizisinde davut karakteri ile karşımıza çıkmaktadır. Celal babanın pis işlerini yapan bir katildir. Rıza kocaoğlu 19 mart 1979 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Bundan bir önceki dizisi karadayı’dır.

Damla Colbay (Eylem)

Dizide gazeteci rolünü üstlenmektedir. Mert ile aralarında tatlı bir aşk vardır. Damla colbay 23 yaşındadır ve bir çok dizide oynamıştır. Bu diziden önce hayat mucizelere gebede rol almıştır.

Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz)

Sarp’ın annesini canlandırmaktadır. Nihal hanım 1956 doğumludur ve aslen Ankaralıdır. Kuma dizisini bilenler hatırlayacaktır. O, dizide başrol oynamıştır. İçeride dizisinden önce ise bıçaksırtı adlı dizide rol aldı.

Yıldıray Şahinler (Alyanak)

İstabul doğumlu olan sanatçı 7 şubat 1968 doğumludur. Usta oyuncu bir çok tanıdık dizide rol almıştır. Kayıp ve ulan İstanbul bunlar arasında en popülerleridir. Şimdilerde ise İçeride dizisinde adından söz ettirmektedir. Celal babanın adamlarından birisidir ve otopark mafyasıdır.

Seyithan Özdemir (Minik): ( Dev Büyük Çirkin Adam)

Dizinin belki de en çok dikkat çeken karakterlerinden birisidir. Güçlü yapısı ve uzun boyuyla göz kamaştırmaktadır. Çirkin suratıyla diziye renk katmaktadır. Celal babanın en has korumalarından birisidir. Dizideki lakabı miniktir. Gerçek hayattaki ismi ise Seyithan Özdemir’dir.

Gözde Kansu (Yeşim)

İzmir’in kızları güzel olur derler ya.. Gözde kansun hanım gerçekten çok güzel bir kadın ve İzmir’li olduğunu belli ediyor. 23 Ağustos 1980 yılında doğmuştur. Dokuz eylül üniversitesinden mezun olmuştur. Daha önce medccezir gibi bir çok ünlü dizide oynamıştır. İçeride dizisinde celal babanın karısıdır.

İçeride dizisi oyuncuları kadrosunda yer alan en ünlü isimleri sizlerle paylaşmış olduk. Daha sonra tüm oyuncuların biyografilerini resimlerini ve hayat hikayelerini sizlerle paylaşacağız.

aras-bulut bensu-soral cagatay-ulusoy cetin-tekindor damla-colbay gozde-kansu mustafa-ugurlu nihal-koldas riza-kocaoglu seyithan-ozdemir yildiray-sahinler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.