Netteki Blog

Açık Saç Renkleri ve Modelleri

28.02.2023
430
Açık Saç Renkleri ve Modelleri

Açık saç renkleri Türk kadınlarının doğal olarak çok da rastlamadıkları durumların başında gelmektedir. Aslına bakılırsa ten rengi bakımından açık olunsa da saç konusunda kişilerin genellikle koyu bir skalaya sahip olduğu da altı çizilmesi gereken noktalardan bir tanesidir.

Açık saç renklerine sahip olan v saçlarını boyayacak olan bireyleri göz atmaları gereken noktalar;

Açık kumral

Küllü kumral

Koyu kumral

Koyu kestane

Kızıl

Altın bakırı

Sultan bakırı

Altın ışıltılı kahve

Lacivert siyah

Bu renkler sizin için olmazsa olmaz bir skalanın ilk parçaları olacaktır. Dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz fakat genel ten özelliklerine de dikkat etmelisiniz. Saç modelinize karar vermek için kişilerin şu noktaları dikkate almaları gerekmektedir;

Buğday tenli kadınların koyu renkli saçları seçmeleri ve uygulamaya almanız lazımdır. Bu kadınların sarı renk ya da kızıl gibi renkleri kullanmaları söz konusu olursa tarz konusunda büyük bir sıkıntıya düşüleceği de altı çizilmesi gereken noktalardan bir tanesidir.

Kişilerin ten renginin yanı sıra genel olarak tarz özelliklerine de dikkat etmeleri gerekmektedir. açık saç renklerini kullanan kişilerin genel tarzlarının da bu minvale uygun bir şekilde devam ettirmeleri ve seçimlerini yapmaları lazımdır.

Soluk renkli kadınların kendi ten renklerine yakın renkleri de tercih etmemeleri lazımdır. Bu gibi bir durum ortaya çıktığı zaman kişilerin yüzleri daha da soluk durmakta ve tarz sahibi olmak da daha da zor bir hale gelmektedir.
Hanımların kuaför gittikleri zaman bu noktaları kesinlikle aklında bulundurmaları lazımdır. Ancak bu şekilde genel tarzlarını olumsuz yönde etkilemeyecek bir saç modeline ve rengine sahip olmaları mümkün olmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.