Netteki Blog

Rüyada Ölünün Dirilmesi Canlanması Ne Demek?

28.02.2023
355
Rüyada Ölünün Dirilmesi Canlanması Ne Demek?

Rüyada Ölünün Dirilmesi

Rüyada ölünün dirilmesini gören kişi ; Böyle bir rüya görülüyorsa bu kişinin bundan sonraki hayatında huzurlu olacağı, yaşadığı büyük sıkıntılardan kurtulacağına işarettir. Ölü ile konuşulması ise ölünün ahiretteki saadetine ve güzel haline işarettir. Kimse rüyasında ölünün dirilmesini görüyor ise bu durum aile ve iş hayatında olumlu şeylerin olacağı, işlerinin rast gideceği anlamına gelmektedir.

Rüyada ölünün kişinin tekrar dirildiğini görmek kişinin yaşadığı bazı sıkıntıların daha çok artacağı üzerine ifade edilir. Yaşamındaki sorunların her geçen gün daha fazla olacağına ve bu yüzden maddi manevi ciddi sorunlar yaşayacağına delalet eder. Farklı rüya alimlerinin yorumlarına göre ise kişinin ailesine bolluk ve bereket geleceğine, iş arkadaşlarla yaşadıkları sorunu çözeceğine ve sorunsuz bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada Dirilmiş Asker Görmek

Kimse rüyasında dirilmiş asker görüyorsa bu işlerinin bereketleneceği ve kendisinin imana ve İslam’a yakınlaştığına işarettir.

Rüyada Atatürk’ü Dirilmiş Görmek

Kimse rüyasında Atatürk’ü görüyorsa bu onun Atatürk’ün yolunda gittiğini ve ona özlemlerini ifade eder.

Rüyada Anneannenin Dirilmesini Görmek

Kimse rüyasında anneannesinin dirildiğini görüyorsa bu işlerini düzeleceği, yuvasında mutlu ve saadet dolu bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada Dirilmiş Köpek Görmek

Kimse rüyasında dirilmiş köpek görüyorsa etrafında çok düşmanı olduğu ve kendisine zarar vermek için beklediğine işarettir.

Rüyada Şehitlerin Dirilmesi görmek

Kimse rüyasında şehitlerin dirildiğini görüyorsa bu çevresince saygı ve sevgi göreceği anlamı taşımaktadır.

Rüyada Dirilip Tekrar Ölmek

Kimse rüyasında dirilip ölüyorsa bu tövbe etmeden ölmesine işaret ederken kişi bekar ise evliliğine ya da uzun yolculuğuna işarettir. Sonuç olarak ;

Biz Türklerin bir inanışı vardır, ölü görmek diri görmek demektir, diye bu ne kadar doğrudur bilinmez. Sonuç olarak rüyada ölü görmenin genel anlam itibariyle iyiye işaret ve olumlu durumları gösterdiği görülmektedir.

ruyada-olunun-dirilmesi

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.