Netteki Blog

Köpeğinize Satın Alabileceğiniz En İyi Köpek Maması Markaları

28.02.2023
227
Köpeğinize Satın Alabileceğiniz En İyi Köpek Maması Markaları

Evimizin neşe kaynakları ve hayatımızdaki en iyi dostlar olan köpekler için her zaman en iyisini isteriz. Onları iyi bir veterinere götürmek, bakımlarını iyi bir şekilde yapmak, en iyi şekilde eğlenmelerini ve beslenmelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yaparız.

Peki, onların beslenmesi için bütçesi fark etmeksizin ücret ödediğimiz köpek mamaları, gerçekten de faydalı ve kaliteli mi?

Piyasada onlarca farklı köpek maması markası bulunmakta ve pek çoğu da ticari emeller nedeniyle kötüye kullanılmaktadır bu nedenle sizler için köpeğiniz adına en iyi olan mama markalarını listeledik.

En Öne Çıkan Markalar

Acana; Tahılsız ve düşük tahıllı olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan Acana, pek çok kişinin tercih ettiği bir mama markası çünkü köpekler için kalite vaat ediyor. Düşük tahıllı çeşitlerinde %20 oranında glisemik ve indeksi düşük yulaf kaynağı içeriyor.

N&D; Tıpkı Acana gibi tahılsız ve düşük tahıllı olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan N&D, biraz bütçeyi zorlar nitelikte fakat kalitesiyle de bunu hak ediyor. Düşük tahıllı çeşitlerinde %20 oranında glisemik ve indeksi düşük buğday içeriyor.

Brit Care; Brit Care markası, köpekler için tahılsız mamalar üretiyor.

Orijen; Orijen marka köpek mamasında söz konusu etken tahıl değil. Bu markanın mamaları içerisinde çeşidine göre %80 ila %90 oranında et içeriyor.

Wildfield; Wildfield markası da tıpkı Brit Care markası gibi tahılsız köpek mamaları üretiminde ön sıralarda yer alıyor.

Petit; Petit markasının mamaları da köpekler için en iyi besin değerlerini göz önünde bulundurarak tahılsız mamalar üretiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.