Netteki Blog

Skype ’de Mesajlar Nasıl Silinir

28.02.2023
298
Skype ’de Mesajlar Nasıl Silinir

Bir zamanların efsane mesajlaşma programı olan MSN, daha sonra yeni trendlere yenik düştü. Derken eskiden de var olan SKYPE ile güçlerini birleştirdi ve yola beraber devam ettiler.

Halihazırda yakın geçmiş zamana kadar görüntülü, sesli konuşma mesajlaşma ya da dosya paylaşımı gibi tüm işlevleri yaparken sadece Hotmail adresiyle giriş yapabiliyordunuz. Halen kullanıma devam etse de eskisi kadar cazip oldukları söylenemez.

Skype Mesaj Silme

Artık sadece web üzerinden değil, Android ya da İOS gibi işletim sistemleri üzerinden de uygulamalarla hizmet veren Skype mesajları silmek için basit yöntemler sunuyor.

 Eğer tüm konuşma geçmişinizi silmek istiyorsanız web üzerinden “Gizlilik” seçeneğini tıklayın. Karşınıza “Gizlilik Ayarları” kısmı çıkar.

Buradan “Geçmiş Kaydı” diye bir buton göreceksiniz. Buradan silmek istediğiniz zaman aralığını seçin. İsterseniz tüm geçmişi silebilirsiniz.

Ve “geçmişi sil” butonuna basıp kayıt edin ve çıkın. Eğer mobil uygulamalardan silecekseniz hemen her uygulamada mesajın üstüne basılı tutun.

Daha sonra kullandığınız işletim sistemine göre kullanıcı ara yüzü değişeceği için farklı yöntemleri uygularsınız.

Android için kutusu resmi çıkar ve çöp kutusuna basarsınız. Ya da İOS kullanıyorsanız kaldırma seçenekleri çıkar ve oradan “sil” seçeneğini tercih edersiniz.

 Eğer tüm geçmişi değil de sadece belirli bir konuşmayı silmek istiyorsanız web üzerinden konuşmaya sağ tıklayın. Daha sonra çıkan seçeneklerden “Konuşmayı Sil” seçeneğini tıklayın ve son olarak “Sil” kutusunu onaylayın.

Eğer Android kullanıyorsanız konuşmaya basılı tutun. Karşınıza çöp kutusu resmi çıkar. Sonrasında ise ona dokunun ve “sil” ile onaylayın.

Ya da İOS kullanıyorsanız sohbet başlığındaki ekranın üstünde ayrı bir menü olur. Oradan “Sohbet Seçenekleri” olan yere girin ve “Sohbet Sil” seçeneğine dokunun sonrasında onaylayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.