Netteki Blog

En Güzel Keçe Çalışmaları Ve Modelleri

28.02.2023
316
En Güzel Keçe Çalışmaları Ve Modelleri

Son yıllarda hanımlar arasında hızla yayılan hobiler arasında el işleri oldukça revaçtadır. Bunların içerisinde örgü ilk sıraları almış gibi görüntüde yaratıcılık ve beceri konusunda kendine güvenen hanımların ilk sırasında keçe el işi örnekleri gelmektedir.

Keçe kullanımı günlük yaşam içerisinde de artmaktadır. Keçeden yapılan çantalar, cüzdanlar, telefon kılıfları dışında son yıllarda özellikle genç kızlar arasında yayılan keçeden yapılan takılarla da bu alana olan ilgi artmaktadır diyebiliriz.

Özellikle ev hanımlarının evde kendi üreterek hazırladıkları ürünleri sunmaları ve bunlarda satış yaparak para kazanmaları son yıllarda sürekli gündeme gelen bir durumdur. Özendirici olan bu durum ev hanımları arasında da hızla yayılmaktadır.

Keçe bilindiğiniz aksine tekstil üretimi içerisinde kullanılan en eski malzemedir. Öncelikle keçenin bir kumaş olmadığını söyleyebiliriz. Yün lifidir keçenin asıl malzemesi.

Keçe kullanılarak elde edilen birbirinden farklı ürünler bulunmaktadır. Bunları sırasıyla saymamız gerekirse keçeden elde edebileceğiniz belli başlı mazı ürünler şunlardır;

Keçe kullanarak bebeğiniz için birbirinden farklı bebekler oyuncaklar yapabilirsiniz. Küçük bebeğiniz için daha yeni oynamaya başladığı dönemlerde kafasına ya da gözüne vurmayarak canını yakmayarak rahatlıkla oynayabileceği bir malzemedir.

Dilerseniz çanta, cüzdan, telefon kılıfı yaparak günlük yaşamınız içerisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz,

Birbirinden farklı keçelerden küpeler, bileklikler, kolyeler yaparak spor şıklığınızı keçeli takılarınızla tamamlayabilirsiniz.

Kız çocuklarınız için saç aksesuarları yapabilirsiniz. Taçlarını birbirinden renkli keçelerle süsleyebilirsiniz.

Evinizde de farklı modellerde keserek tabak altlığı olarak kullanabileceğiniz gibi dilerseniz servis olarak da kullanabilmektesiniz.

Dekor amaçlı da farklı şekillerde keserek çocuğunuzun duvarlarını süsleyebilir salonlarınızda duvarlarınızda farkı bir tarz yaratabilirsiniz.

Kapı süsleri yapabilirsiniz keçelerden.

Rüzgârlık gibi farklı modeller yapabilir ya da bebeğinizin beşiğinde de yine hayvan şekillerinde keserek onların dikkatlerini çekebileceğiniz bir oyuncak da yapabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.