Netteki Blog

Rüyada İncir Görmek Ne Demektir? Öğrenelim!

28.02.2023
236
Rüyada İncir Görmek Ne Demektir? Öğrenelim!

Rüyada incir görmek kişinin hayatında olumlu gelişmelere yorulmaktadır. İyi güzel şeylerin olacağına işaret olarak kabul edilmektedir. Rüyada olgunlaşmış incir görmek kişinin elde edeceği bol kazanç bol para anlamına gelmektedir. rüyada çürük kurtlu incir görmek kısmet anlamına gelirken çevresinde düşmanının olduğu komşu ya da arkadaşlarından kötülük göreceği anlamına gelmektedir. rüyada incir satın alındığının görülmesi iş hayatında kazancını arttıracağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında incir yediğini gören kimse yakın zamanda alacağı bir haberle çok sevineceği anlamına gelirken kişinin mutluluğunun yerinde olduğuna işaret etmektedir.

Rüyasında incir ağacını hem meyvesi hem de yaprağı ile gören kişinin zor günler geçireceği sıkıntı dolu zamanlar yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyasında incir yediğini gören kimse ileride çok çocuk sahibi olacağına ve kendisine ait soyun devam edeceğine işaret olarak kabul edilmektedir.

Rüyasında kuru incir gören bir kişi için sahip olduğu mallarla ilgili bir artış olacağına işaret olarak kabul edilmektedir. Rüya sahibinin evine giren paranın artacağı, işlerinin yoluna girerek daha da artacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyasında tatlı incir gören bir kişi için zenginlik anlamına gelmektedir. rüya sahibinin her anlamada zenginleşeceğinin çevresindeki kişilerin sayısının artmasından sahip olduğu malların artışına kadar kazancının yükseleceği anlamını taşımaktadır.

Rüyada sarı incir gören kimse sağlığı ile ilgili sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret olarak kabul edilir. Sağlığının bozulacağı ve hastalıklarla uğraşma olarak yorumlanmaktadır.

Figs

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.