Netteki Blog

Adı Efsane Melis – Almila Ada Kimdir

28.02.2023
331
Adı Efsane Melis – Almila Ada Kimdir

Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizi ekranlara geldiği ilk günden beri oldukça beğenilmektedir. Özellikle genç kesimin izlediği bu dizi her hafta büyük derecede reyting sahibi olan dizinin başrollerini Özcan Deniz ile Hatice Şendil paylaşmaktadır.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde oynamakta olan ve Nehir isimli karakteri canlandırmakta olan Almila Ada oynadığı rolde oldukça başarılı, bu sebep ile tüm dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Oldukça dikkatimizi çeken Nehir ( yani Almila Ada ) karakterimizin aslında kimdir?

Almila Ada Kimdir?

Almila Ada Yaşı20, Almila Ada Boyu174 cm, Almila Ada Kilosu: 46 kg, Almila Ada Bedeni: 34, Almila Ada Saç Rengi: Kumral, Almila Ada Göz Rengi: Yeşil’dir.

Almila Ada Biyografisi:

Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizi de Şükran ve Yakup’un küçük kızı olan Nehir Yörükoğlu karakterini canlandırmakta olan Almila Ada 04 Ağustos 1994 tarihinde İstanbul doğmuştur.

Çocukluğu Rusya’da geçmiştir. Bu güzeller güzeli oyuncu eğitimini de İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Devlet Konservatuarı bölümünde almış ve daha sonra da İngiltere’de bale lisans eğitimini bitirmiştir.

Oyunculuk eğitimi olsun, müzikal eğitimi olsun güzel oyuncu, piyano çalma, moda ve tasarım, gibi birçok konuda da eğitim almıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Oyuncu aynı zamanda başlangıç seviyesinde olarak Rusça ve Fransızca da konuşabilmektedir…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.