Netteki Blog

içerde celal’in karısı yeşim kimdir? Gerçek Adı Nedir?

28.02.2023
3.682
içerde celal’in karısı yeşim kimdir? Gerçek Adı Nedir?

Dizi severlerin huzuruna çıktıktan sonra geniş bir izleyici kitlesine sahip olan İçerde dizisi, Pazartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Her bölümü ayrı bir heyecan içerisinde geçen İçerde dizisi, aşk, entrika, mafya ve polis ekseninde yeni serüvenlere yelken açıyor.

Birbirinden kaliteli oyuncuları bir araya getiren İçerde dizisinde Kebapçı Celal’in eşi olarak rol alan Gözde Kansu, dizide Yeşim karakterini canlandırmaktadır.

Gözde Kansu Kimdir?

Gözde Kansu 23 Ağustos 1980 yılında İzmir’de doğdu. Gözde Kansu çocuk yaşta oyunculuğa başlayarak birçok eserde görev aldı.

İlk olarak seyircinin karşısına çıktığı dizi 1992 yılının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Mahallenin Muhtarları dizisinde rol aldı.

Küçük yaşta dizi setlerinde yer alan Gözde Kansu, izleyicilerin hayran kaldığı dizilerde rol almıştır.

Mahallenin Muhtarları dizisinden sonra Ayrılsak da beraberiz dizisinde de rol alan Gözde Kansu, daha sonra En Son Babalar Duyar ve Dudaktan Kalbe dizileri ile de ismini duyurmayı başarmıştır.

Gözde Kansu’nun oynadığı diziler bunlarla sınırlı değildir. Gözde Kansu daha sonra Hanımın Çiftliği, Ankara’nın Dikmeni ve en son Gecenin Kraliçesi dizilerinde görev almıştır.

Gözde Kansu, şimdilerde İçerde dizisi ile ekran başında. İçerde dizisi ile Kebapçı Celal isimli bir mafya babasının eşini canlandırmaktadır.

Dizide Kebapçı Celal’in manevi kızı ve sağ kolu olan Sarp arasındaki yakılaşmayı kıskanan arabozucu bir rolü canlandırmaktadır. İlerleyen bölümlerdeki rolleri ise merakla bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.