Netteki Blog

Rüyada Kıyamet Koptuğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Ne Demektir?

28.02.2023
347
Rüyada Kıyamet Koptuğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Ne Demektir?

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek İslami açıdan yorumlandığında rüya sahibinin  Allah korkusu olan bir kişi olduğunu göstermektedir. İslam dininin gereklerini yerine getiren, Allah2ın buyurduklarını yapan günah olarak nitelendirilen işlere bulaşmayan bir kişi olduğunu işaret eder.

Diğer bir yanda da rüyayı gören kişinin yaşadığı korkuları işaret etmektedir rüyada kıyamet koptuğunu görmek. Rüya sahibinin hayatı ile ilgili endişeler yaşadığını ve bunlarla ilgili huzursuz olduğunu göstermektedir bu rüya. Aynı zamanda mavi anlamda kişinin yaşadığı bir çöküntü hayatı ile ilgili kontrolü kaybettiği anlamını da gelmektedir.

Rüya sahibi rüyasında kıyametin koptuğunu sanmış ise iş hayatı ya da aile hayatı ile ilgili içine sinmeyen bazı durumların olduğunu göstermektedir. Kişinin karamsar ve umutsuz bir hal takındığı hayatında olan güzel şeyleri bir kötü yorumladığı ve her şeyin kötüye gideceğini düşünmesi anlamına gelmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu duymak ise rüya sahibinin manevi bir çöküntüde olduğunu işaret etmektedir. Önünde kişiyi bekleyen mutsuz günlerin umutsuz anların olduğunu işaret ederken rüya sahibinin kendisini hasta hissedeceği ve yalnız olacağı günleri de göstermektedir.  İslami açıdan değerlendirildiğinde rüya sahibinin yaptığı bazı işlerden dolayı kendisini günahkar hissettiği suçluluk duygusu taşıdığı ve bu durumlarda dolayı içinde olduğu şartlardan vicdan azabı duyduğu anlamına da gelmektedir.

Rüyasında sürekli dünyanın sonunun geldiğini gören kişinin yaşayacağı zor günler iş hayatında ve özel hayatında başarısızlıkların geleceğini işaret etmektedir.

ruyada-kiyamet-koptugunu-gormek

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.