Netteki Blog

Resimli güldüren komik kapak sözler

28.02.2023
305
Resimli güldüren komik kapak sözler

Birbirinden Eğlenceli, Komik Ve Zeka Sarsılması Yaratacak Sözler İçin Yazımızı Takip Edin

Komik sözler ile yapılan resimli capsleri sosyal medyada görmeyen yoktur. İnsanlar artık açıkça birisine derdini anlatmak yerine bu şekilde daha esprili bir yol izlemektedir. Bunlardan bir kaçını sizler için derledik.

Çok kalabalık bir ortama girdiğinizde aklınıza ilk gelen şey ne olur diye sordular. Ben hiç kalabalık bir yere girmedim, genelde kalabalık ortamları sevmem, zaten zamanım da olmuyor dediğimde asosyal mi olmuş oluyorum. Kardeş senin ortam dediğin yerin sahibi benim, dedim ortam dağıldı.

Annem, ekmek almak için seslendiğinde maç yapıyorum dedim. Sen yine eve milleti mi topladın diye haykırmaya başladı. Teknolojinin dünya üzerinde yenilemediği tek varlık annem kaldı galiba.

Geçen yine Sudelerleyiz, annem aradı ne yapıyorsunuz dedi. Hiç ne yapalım tarih çalışıyoruz dedik. Bekri’n aşk hayatında yaptığımız yolculuk tüm kızların tarihini değiştirmiş, büyük ders aldık.

Okul için ilim irfan yuvası derler, neden bir Pelin, bir Buse ya da Ece naz yuvası olmuyor arkadaş.

Evde oturup filmin tüm sezonunu izliyorum. Sonra dışarı çıkıyorum başlıyor korku filmi. E hani nerde o geometrinin tüm şekillerinin vücut bulmuş hali olan erkekler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.