Netteki Blog

Ceyda Tepeliler Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Işıl

28.02.2023
813
Ceyda Tepeliler Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Işıl

Star TV ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen dizisi Yüksek Sosyete, oldukça güçlü oyuncu kadrosuna sahiptir. Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği dize de Işıl rolüne hayat veren Ceyda Tepeliler gösterdiği performans ve başarılı oyunculuğu ile oldukça beğeni almıştır. Ceyda Tepeliler izleyici tarafından merak konusu olmuştur.

Yüksek Sosyete Işıl Kimdir?

1986 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncunun gerçek adı Ceyda Tepelilerdir. Üniversite eğitimini Pera Güzel Sanatlar Akademisinde tamamlamıştır.

Daha sonra Müjdat Gezen Sanat merkezinde oyunculuk derslerine devam etmiştir. Rol aldığı birçok dizi ve filmde oyunculuğu ile ilgi toplamış ve beğeni almıştır.

Başarılı ve güzel oyuncu 30 yaşındadır. Kumral ve yeşil gözlüdür. 170 boyunda ve 55 kiloya sahiptir. 38 bedendir.

Ceyda Tepeliler için keman çalmak asla vazgeçemeyeceğini en güzel hobileri arasında yer alıyor. Bale yapmayı çok seven başarılı oyuncu yay burcu bayanıdır.

Burcunun özellikleri üzerinde taşıyan sempatik ve sevecen güzel oyuncu motosiklet ve araba kullanmayı çok seviyor. Ceyda Tepeliler ‘in şu anda hayatında kimse olmadığı ve bekar olduğunu bilgiler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.