Netteki Blog

Rüyada Keçi Ve Oğlak Görmek Nedir? Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
394
Rüyada Keçi Ve Oğlak Görmek Nedir? Ne Anlama Gelir?

Rüya tabircileri ve bu işi yorumlayan uzmanlara göre rüyada keçi görmek kişinin beklemediği bir yerden mal, para gelmesi veya miras kalması gibi bir duruma işarettir. Çocuğu olmayanlar için hayırlı evlat demekken, ticaretle uğraşan kişi için ticari ilişkilerinin artacağı anlamı taşımaktadır.

Rüyada Keçi Sütü İçmek

Kimse rüyasında keçi görüyor ve onun sütünü içiyorsa bu kişinin yapmak istediği şeylere sabırla ve azimle yaklaşması gerektiğini işaret eder. Sabır ve azim korukları bile şeker yapacaktır. İstenilen sonuç alacağından emin olunmalıdır.

Rüyada Oğlak Görmek

Kimse rüyasında oğlak görüyorsa bu kişinin çocuğu yoksa erkek evladı olacağının habercisidir. Kimse rüyasında gördüğü oğlağın etini yemesi ise ailesinden bir erkeğin vefat edeceğinin habercisi olabilir.

Rüyada Oğlak Sürüsü Görmek

Kimse rüyasında oğlak sürüsü görüyor ise yaşanan sıkıntılar, zorluklar bitecek ve kişi feraha erecek demektir.

Rüyada Keçi Boynuzu Görmek

Kimse rüyasında keçiboynuzu görüyor ise zoru başarmak için zorluklar yaşayacağı ve hırsı sayesinde üstesinden geleceği anlamı taşımaktadır.

Rüyalar Çift Yönlüdür

Kişi rüyasında ne görürse görsün bu bir keçi olabilir. Burada bilinmesi gereken tek şey rüyalar çift yönlü olduğudur. Rüyanın içeriğine bağlı olarak hem olumlu hem olumsuz yönü bulunabilir. Örnek verecek olursak keçi görmek hayırlı bir olayken dişi keçi eti yemek hastalanacağınıza işaret olabilir. Bu durumda kişi rüyalarını hayra yormalıdır. Gelecekten haber verildiği düşünülen rüyalarımızı doğru yorumlatmalıyız.

ruyada-keci-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.