Netteki Blog

Yasin Çam Kimdir? Yüksek Sosyete Dizisi Ercan

28.02.2023
420
Yasin Çam Kimdir?  Yüksek Sosyete Dizisi Ercan

Yasin Çam günümüzde Yüksek Sosyete dizisinde Ercan karakterini canlandırarak meslek hayatına devam eden bir oyuncudur. Daha öncede birçok reklam, dizi ve filmde oynayarak tanınmıştır. Oyuncu 5 Eylül 1986 tarihinde doğmuştur ve 30 yaşındadır.

Aslen Muğlalıdır ve hayatını İstanbul’da sürdürmektedir. Sevilen oyuncunun boyu 171 santimetre ve kilosu 70 kilogramdır. Yakışıklı oyuncunun burcu başaktır.

Göz rengi kahverengi olan oyuncunun saçları kıvırcık ve kahverengidir. Oyuncu doğum yeri olan Muğla’da Milas Anadolu Lisesinden mezun olmuştur.

Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Ziver Bey Konservatuarında tiyatro eğitimi almıştır. Yakışıklı oyuncunun sevgilisinin Ezgi Öz yürek oğlu olduğu bilinmektedir.

Genç oyuncu sempatik karakteriyle de geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştır.

Sosyal Medya Hesapları Neler

Yakışıklı oyuncu sosyal medyada da hayranları tarafından takip edilmektedir. Sosyal medya da twitter ve instagram hesapları ile aktif olarak paylaşımlar yapmaktadırlar.

Sevenleri, izleyenleri ve hayranları bu sayfalardan ünlü oyuncu hakkındaki gelişmeleri yakından takip edebilmektedirler.

Sosyal medya hesaplarında çok sayıda takipçisi bulunmaktadır. Bu hesaplarda özel hayatından ya da setlerden fotoğraflarla paylaşımlar yapmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.