Netteki Blog

Telefondan Twitter Hesap Silme ve Kapatma Nasıl Yapılır?

28.02.2023
425
Telefondan Twitter Hesap Silme ve Kapatma Nasıl Yapılır?

Tüm dünyanın en çok kullandığı sosyal paylaşım sitelerinden Twiiter, milyonlarca kullanıcısıyla büyümeye devam ediyor. Çevrenizde pek çok insanın Twitter’ı aktif şekilde kullandığını görebilirsiniz.

Sizde bu akıma kapılarak bir hesap açmış ama aktif kullanım konusunda pek başarılı olamadıysanız, hesabınızı kapatabilirsiniz.

Twitter eğlenceli bir platform olsa da kullanıcılarından yaratıcı dışa vurumlar beklemektedir. Bu konuda kendinizi yeterince özgün hissetmiyorsanız paylaşım yapmamayı tercih edebilirsiniz. Bu nedenden ötürü Twitter’a çok alışamayan insanlar genelde hesaplarını kapatmayı tercih etmektedir.

Twitter hesabınızı telefonunuzdan kolaylıkla silebilir ya da kapatabilirsiniz. Telefonlardaki Twitter uygulamasını kullanarak hesap silme işlemi maalesef gerçekleştirilememektedir.

Bu nedenle daha dolaylı bir yolu takip etmemiz gerekiyor. Öncelikle telefonunuzdaki web tarayıcısını kullanarak  twitter.com adresine gidin.

İnternet tarayıcınızın seçeneklerinden “masaüstü görünümü”nü aktifleştirin. Bu işlem sayesinde mobil platformda yapamadığımız silme işlemini mümkün kılmış oluyoruz.

Hesabınıza giriş yapın ve profil sayfanızı açın. Profil sayfanızın sağ üst kısmında ayarlar simgesi olacaktır. Ayarlar sayfasına girerek en altta bulunan “hesabımı devre dışı bırak” butonuna basın.

Son işlem olarak açılan sayfada şifrenizi girin. Hesabınız tamamen silinmiş oldu diyemiyoruz çünkü Twitter vazgeçme ihtimalinize karşı 30 günlük bir müddet tanıyor.

30 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmazsanız, tamamen silinmesini sağlarsınız. Giriş yaptığınızda ise hesabınız tekrar açılmış olacaktır.

Twitter hesabınızı bir anda tamamen silemeseniz de silinmesi için bir nevi kuyruğa sokabilirsiniz.  Twitter gibi sosyal platformlar her ne kadar milyonları aşan sayıda kullanıcıya sahip olsalar da tek bir kullanıcı bile kaçırmamak için çaba sarf etmektedir.

Sadece 30 gün bekleyerek hesabınızı kapatabilirsiniz. Zaten kullanmadığınız bir hesap için 30 gün beklemek herhangi bir sorun oluşturmayacaktır. Twitter hesabınızı bahsettiğimiz adımlar sayesinde bilgisayar başına geçmeden, telefonunuzdan  kapatabilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.