Netteki Blog

rüyada et görmenin manası nedir?

28.02.2023
229
rüyada et görmenin manası nedir?

Rüyada et görmek çok iyi anlamlara gelmemektedir. Kişi rüyasında çiğ et görmüş ise maalesef ki mutsuz günlerin işareti olarak kabul edilmektedir. Sağlıkla ilgili sorunların yaşanacağı, kişinin yalnız kalacağına işaret olarak kabul edilmektedir.

Rüyasında kasaptan et aldığını gören bir kimse için ölüm olayının yaklaştığı yorumu yapılmaktadır. Rüyada görülen et çiğ ve kokmuş ise kişinin başına çok büyük bir olay gelecek anlamına gelmektedir. rüyasında büyük bir parça çiğ et gören kimse kötü bir olayın yaşanacağı her şeyin kötüye gideceğinin bir işareti olarak kabul edilmektedir.

Rüyada taze t gören kişi için dedikodu yapılacağı anlamına gelirken bir yandan da yakından biri için ölüm haberi anlamına gelmektedir.

Rüyada parçalanmış et gören bir kimse için çevresinde ona zarar vermek isteyen çok ciddi bir düşmanının olduğunu göstermektedir. Rüyasında eti bütün olarak gören bir kimsenin ise yaşayacağı sıkıntılar işaret edilmektedir.

Rüyasında et yediğini gören kişinin sahip olduğu mal varlığında bir artmanın meydana geleceğine işaret etmektedir. Yediği et çiğ ise hayatında güzel gelişmelerin olacağı hayırlı işlere kalkışacağı anlamına gelmektedir.

Rüyasında yaşça ileri yaşta olan bir kimsenin et yedirmeye çalıştığını gören kişi için işiyle alakalı bir terfi alacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada tavuk etini yediğini gören kimse çevresinde yer alan bir bayan tarafından ona kötülük yapılacağı anlamına gelmektedir.

ruyada-et-gormek-tabiri

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.