Netteki Blog

Rüyada Kan Görmek Nedir Ne Anlama Gelir?

28.02.2023
225
Rüyada Kan Görmek Nedir Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kan Görmek Nedir sorusuna cevap verir isek bu durum aslında genel olarak haram bir işe bulaşıldığını gösterir. Eğer rüyayı görmüş olan bir kişi yapmış olduğu bir kötülükten dolayı vicdan azabı çekiyor ise rüyasında görmüş olduğu kan o kişinin vicdan azabının dışa vurulmuş şeklidir olarak denilmektedir.

Çok fazla derecede kan görülmesi ise anne baba ya da evlattan gelebilecek her türlü yardımın kesilmesi olarak nitelendirilir.

Bir kişi eğer rüyasında her hangi bir yerinde kesik olmamasına karşın vücudundan kan aktığını görüyor ise bu kişi eğer fakir ise zenginleşeceğine zengin ise de fakirleşeceğine işaret eder.

Ancak kişi eğer rüyasında vücudundan temiz bir kanın çıktığını görmüş ise bu üzerindeki kötülüğün kalktığına ve yapmış olduğu bir hatanın affedildiğine işaret eder.

Bu şekilde bir rüya görmüş iseniz bu sizin affedildiğiniz anlamlarına gelmektedir. Ancak kişi eğer arkasında çıkmış olan bir kanın üzerine hala bulaştığını rüyasında görmüş ise bu da hala haram yoldan ilerlemeye devam ettiği ve bu yoldan kurtulamadığı daha affedilmediği anlamına gelir.

Rüyada kan görmek varlık içinde iken yokluğa düşmek tam tersine de yokluk içinde iken de varlığa çıkmak anlamlarına gelir. Ayrıca rüyanızda bir uzvunuzdan kan aktığını gördüyseniz de bu da her hangi bir akrabanızdan size bir kötülük geleceğinin habercisi olur ve akrabalarınıza dikkat etmeniz önerilir.

ruyada-kan-gormek-tabiri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.