Netteki Blog

Rüyada Dişlerin Düşmesi Ve Dökülmesi Ne Anlama Gelir

28.02.2023
252
Rüyada Dişlerin Düşmesi Ve Dökülmesi Ne Anlama Gelir

Rüyada Dişlerin Düşmesi Ne Anlama Gelir sorusu aslında bu tarz bir rüya gören kişi tarafından genellik ile kötü bir anlam uyandırdığı beklenir. Ancak bu şekilde bir rüya gördüğünüz takdirde bunun kötü değil tam tersine iyi bir anlamı vardır. Eğer siz de rüyanız sırasında kendi dişlerinizin düştüğünü görür iseniz bu sizin beslenmenize ve de temizliğinize oldukça fazla dikkat ettiğinize ve bu konulara özen gösterdiğinize işaret eder.

Ayrıca bu konuda göstermiş olduğunuz özen sayesinde hiçbir şekilde hasta olmayacağınıza olursanız bile sadece grip nezle gibi küçük çaplı hastalıklar geçireceğinize işaret eder. Aynı zamanda da bu şekilde bir rüya gören kişinin sağlıklı ve temiz bir yapısı olduğundan dolayı da uzun sağlıklı ve de huzurlu bir hayat geçireceği anlamına çıkmaktadır.

Ancak kişi rüyasında düşen dişinin kanadığını görüyor ise bu o kişinin çok sağlıklı olduğuna işaret eder ancak aile bireylerinden birisi yüzünden çok büyük sıkıntılara gireceği anlamına gelir.

Aynı zamanda bu kişi o aile bireyi yüzünden çok büyük ruhsal sorunlara da düşeceği ve bunları atlatmasının da oldukça uzun süreceği anlamı çıkar.

Rüyada azı dişinin düştüğünü görmek ise kişinin sadece kendisinin değil tüm çekirdek ailesinin de uzun ve sağlıklı mutlu ve refah dolu bir hayat süreceği anlamına gelir. Kişi yaşı ne kadar büyük olursa olsun sağlıklı olacağı da çıkarılır.

ruyada-dislerin-dusmesi

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.