Netteki Blog

resimli asker sözleri yazıları anlamlı

28.02.2023
264
resimli asker sözleri yazıları anlamlı

Türkiye’de ki en önemli konulardan biri de askerliktir. Nerdeyse herkes hayatında bir dönem asker yolu beklemiş, askerde ailesine sevgilisine mektuplar yazmış özlem çekmiştir.

Askerliğin en önemli hatırlanacak taraflarından biride askerden aileye gelen mektuplarda resimlerde yazan yazılar çekilen hasret ve vatan sevgisini anlatan cümlelerdir. Bu cümleler kimi zaman hasreti azaltır kimi zaman cesaret verir.

Askerde yazılan, söylenen özlü sözler

1.Asker ailelerinin çocuklarını hatırlatan ve nerdeyse her yerde yazan en önemli sözlerden biri O şimdi asker cümlesidir.

2.Kimi zaman ailelerine moral vermek kimi zaman askerlerin kendilerine güç vermesi için en çok kullanılan cümlelerden biri Bu vatanın evlatları olarak bu vatana el uzatanın elini kırarız cümlesidir.

3.Bazen gönderilen kartpostallarda bazen yazılan mektuplarda geçen Ne Mutlu Türküm Diyene herkese her şey vatan için dedirtir.

4. Asker ailelerinin özlem dolu mektuplarında cümlelerinde geçen senin sayende yuvamızda mutluyuz yatağımızda rahat uyuyoruz cümlesi askerlere moral ve güç verir.

5. Askerler için en çok güç veren cümlelerin başında vatan sağ olsun gelir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.