Netteki Blog

Birinin Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın?

28.02.2023
712
Birinin Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın?

Bilhassa öğrencilik süreci içerisinde birçoğumuz platonik olarak adlandırılan bir aşka kapılıp gideriz. Bu süreçte “Acaba beni seviyor mu?” diye kendimizi içten içe tüketirken bir yandan daha önce varlığından bile haberdar olmadığımız fal uygulamalarını kullanmaya başlayarak, sağdan soldan duyduğumuz falcılara gidip fal baktırır hale geliriz. Sevdiğimiz kişinin en ufak bir bakışına onlarca farklı anlam yükleyerek derin bir sevda denizinde süzülür gideriz. Hayatımız tüm heyecanıyla akıp giderken tüm bunların yaşanmasına farkında bile olmadan neden olan kişinin duyguları. Birinin senden hoşlandığını nasıl anlarsın biliyor musun?

Elbette fal uygulamaları ve falcılardan uzak durun demiyoruz bunları bir etkinlik, hobi olarak sürdürün fakat konu karşınızdaki kişinin duygularını anlamak olduğunda sizin en büyük yardımcınız bir tutam bilim ve birazcık dikkat olacaktır. Hayır, hayır ona bir şey yapmayacağız yalnızca insan bedenini anlamayı öğreneceğiz ve farkında bile olmadan sergilediğimiz hareketlerin ne anlama geldiğini açıklayacağız. Bazılarımız aşk acısı çekmeyi ve karşısındakinin onu sevip sevmediğini konusundaki bilinmezliği seviyor olsa da birçoğumuzun bu durumdan pek hoşnut olduğu söylenemez. Birlikte olduğunuz bir kişiden hoşlanıyorsanız bu birlikteliğinizin daha mutlu ve doğal yaşanmasını sağlayacaktır. Bu duyguların karşılıklı olması ise bu birlikteliğin zirveye ulaşmasına imkân tanıyacaktır. İyi ama karşımdaki benden hoşlanıyor mu nasıl anlayabilirim dediğinizi duyar gibiyiz. Merak etmeyin dikkat etmeniz gereken tüm detayları birazdan sizinle paylaşacağız.

Birinin Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın

Bir Erkeğin Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın?

Eğer bir erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlarsın merak ediyorsan lafı fazla uzatmadan dikkat etmen gereken püf noktalara geçeceğim. Birazdan bahsedeceğimiz detaylara dikkat ederek karşınızdaki kişinin size karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini kolaylıkla anlayabilirsiniz.

                Davranışlarını Gözlemleyin

Hoşlandığınız bu kişinin davranışlarını fark ettirmeden gözlemleyin. Eğer arkadaş grubunuz içerisinde size karşı sergilediği tutum farklı ise bu bir işaret olabilir. Sizden hoşlanan ve ilgisi olan bir kişi arkadaş ortamı içerisinde çoğunlukla size karşı daha korumacı bir tavır takınacak ve her zaman centilmen davranacaktır.

Unutmadan, bazı erkekler senin dikkatini çekebilmek ve duygularını anlayabilmek için ortamdaki diğer kızlar ile flört ediyormuş gibi yapabilir ya da onlara ilgili gibi davranabilir. Fakat bu süreçte bir gözüyle hep sizi süzüyor olacak ve tepkinize bağlı olarak sizin ondan hoşlanıp hoşlanmadığınızı anlamaya çalışacaktır.

                İlgi Alanlarına Karşı Yaklaşımı

Eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa daha öncesinde ilgi duymuyor, hiç yapmıyor olsa dahi sizin ilgi alanlarınız onun da ilgi alanıymış gibi davranmaya başlayabilir. Örneğin yürüyüş yapmaktan hiç hoşlanmıyor olsa dahi sırf siz yürüyüş yapmayı seviyorsunuz diye bir anda zevkleri değişerek yürüyüşe karşı bir ilgi duymaya başlayabilir ve sizi de yürüyüşlerine davet edebilir.

Bu duruma verilebilecek bir diğer örnek ise müzik zevkleri olabilir. Örneğin Rap müzik dinlemeyi sevmiyor olsa dahi sırf siz Rap müzik dinlemekten zevk alıyorsunuz diye onu her an Rap müziğe daha çok bağlanırken bulabilirsiniz. Sizin sevdiğiniz sanatçılara olan duyguları da bir anda değişiklik gösterebilir.

bir erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlarsın

                Sizin İçin Her Zaman Müsaittirler

Normalde ilgilenmesi gereken bir işe sahip olsa dahi sizin bir telefonunuz bu işin önüne geçebilir. Hayatının hemen hemen her anında size zaman ayırabilecek bir vakit yaratabilirler. Eğer birisi sizden gerçekten hoşlanıyorsa gün içerisinde tüm yoğunluğa rağmen mesajlarınıza kısa sürede dönüş yaparak size olan ilgisini gösterecektir.

                Göz Temasının Önemi

Size karşı bir ilgi besleyen bir erkek, fark ettirmeden de olsa size sık sık bakmaya çalışacaktır. Eğer çekingen ve utangaç bir erkek değilse göz teması yakalamak için gayret edecektir. Fakat utangaç bir kişiyse göz göze geldiğiniz an birden kafasını çevirecek ve farklı bir yöne bakmaya başlayacaktır.

                Arkadaş Çevresine Bir Göz Gezdir

Eğer sizden hoşlanıyorsa bunu yakın arkadaşlarıyla muhtemelen paylaşmıştır. Yakın çevresinde bulunan arkadaşlarıyla aynı ortam içerisine girdiğinizde arkadaşları seninle ilgileniyorsa ve size çaktırmadan onu kızdırmaya çalışıyor olabilir. Bu hareket senden hoşlandığını anlaman için bir hareket olabileceği gibi senin ona karşı bir şeyler hissedip hissetmediğini anlamak içinde çalışıyor olabileceğini gösterir.

Arkadaşlarıyla aynı ortama geldiğinde sana karşı nasıl davrandıklarına dikkat et. Sana gülümsüyorlar mı? Ara sıra bir seni bir onu göz ucuyla süzüyorlar mı? Sanki senin bilmediğin bir şeyden haberdar gibi sebepsiz yere sırıtıyorlar mı?

Bir Kadının Senden Hoşlandığını Nasıl Anlarsın?

Kısaca erkeklerin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabileceğinizden bahsettik. Peki, bir kadının senden hoşlandığını nasıl anlarsın merak ediyorsan çok uzatmadan detaylara geçelim.

                Sebepsiz Sarılmalar

Eğer bir kız olup olmadık anlarda ortada sarılmayı gerektirecek kadar önemli bir şey olmasa dahi bir anda size sarılıyorsa bu sizden hoşlandığı anlamına gelebilir. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta ise bu hareketin size has olup olmadığıdır. Sarılmak arkadaşça gerçekleştirilen bir eylemde olabilir fakat kızların gizlice flört etme yeteneklerinden de birisidir. Eğer bu hareketi size has bir durumsa ve sizde ondan hoşlanıyorsanız bu sarılmasına bir karşılık verebilirsiniz. Bu onu çok mutlu edecektir.

                Konuşmak İçin Bahaneler

Sık sık sizinle konuşabilmek için bahaneler üretiyor olabilir mi? Durup dururken sana bir mesaj atabilir ya da okul & iş çıkışında seni tutarak biraz sohbet etmek isteyebilir. Bu karşınızdaki kızın sizi daha iyi tanımak istediği ve sizinle daha fazla zaman geçirmek istediğine dair bir işaret olabilir.

bir kadının senden hoşlandığını nasıl anlarsın

                Gözler Kalbin Aynasıdır Derler

Eğer ki bir kız sizden hoşlanıyorsa gözleri kendisini ele verecektir. Bakışlarını birkaç saniye sizin üzerinizde tutmaya meyilli olması ya da göz göze geldiğiniz anda bir anda aşağıya doğru bakmaya çalışması sizden hoşlandığını işaret edebilir.

                Hareketlerini Taklit Ediyor Mu?

Eğer bir kız hareketlerinizi bilinçsiz bir şekilde taklit ediyorsa bu sizden hoşlandığına dair bir işaret olabilir. Örneğin elinizi saçınızda dolaştırdığınız zaman hislerini merak ettiğiniz kızda farkında olmadan saçıyla oynamaya başlıyorsa bu bir işaret olabilir.

                Arkadaşları Ele Verecektir

Eğer bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını gerçekten anlamak istiyorsanız arkadaşlarını dikkatlice gözlemlemelisiniz. Elbette bunu çok fark ettirmeden yapmalısınız. Çevresindeki yakın arkadaşlarının çoğunluğu sana bakıyor ve gülümsüyor ya da çaktırmadan gülüyorlarsa muhtemelen arkadaşlarına senin hakkında bir şeyler söylediği anlamına gelecektir.

Hatta öyle ki bu kızın arkadaş çevresinden birisi size gelip onun sizden hoşlandığını itiraf edecek kadar gözü pek olabilir. Arkadaşlarıyla heyecanlı bir şekilde bir konuşma gerçekleştirirken ortama senin gelmenle birlikte birden sessizlik oluyorsa bu birkaç saniye önce senin hakkında konuştuklarına dair bir işaret olabilir.

Umuyoruz ki burada paylaştığımız bilgiler sayesinde hep merak ettiğiniz o kişinin duygularını daha iyi analiz edebilir ve gerçekleri fark edebilirsiniz. Birinin senden hoşlandığını nasıl anlarsın konusunda kişisel tecrübelerimiz ve ufak tefek bilimsel yaklaşımlar ile duruma farkında olmadan yapılan hareketlere ve vücut dilinin neler anlattığına değindik. Bu kişiye karşı sizde bir şeyler hissediyorsanız çok fazla beklemeden cesaretinizi toplayarak duygularınızı bir şekilde karşınızdakine söylemenin bir yolunu bulmalısınız. Hislerinizin karşılıklı olması halinde bu kişi de size itirafta bulunarak sizden hoşlandığını söyleyecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.