Netteki Blog

İzleyebileceğiniz 5 En İyi Aşk Filmi Tavsiyem

28.02.2023
216
İzleyebileceğiniz 5 En İyi Aşk Filmi Tavsiyem

Canınız ağlamak mı istiyor. Belki de bugün iş yerinden kaçamak yaptınız ve evdesiniz. Hemen çikolatalarınızı alın ve sizler için hazırladığımız en iyi aşk filmlerine göz atın.

1.SİL BAŞTAN(2004)

Bu hikaye içinizi ısıtacak ve sizde buruk bir tat bırakacak. Joel Barish ve Clementine’nin tuhaf hikâyesine tanık olacaksınız.

Birbirlerini unutmak için başvurdukları hafıza silme kurumunda, silinen hafızalardan sonra tekrar karşılaşıp tekrar aşık olan çift sizleri hem ağlatacak hem güldürecek.

2.NOT DEFTERİ (2004)

Filmde yaşlı bir adamın not defterinden çıkan 40’ lı yıllarda başlayan hikaye konu edilmektedir. yüreyinizi ısıtacak ve aklınızdan hiç çıkmayacak bu hikayeyi uzun süre unutamayacaksınız.

3.AŞKIN İLK 500 GÜNÜ

Bazı aşkların ne yaparsanız yapın devam edemeyeceğini konu alan filmde adı gibi aşkın ilk 500 günü işlenmiştir. Aşka inanmayan kadın ve kadında aşkı bulan adamın hikayesi.

Bağımsız romantik komedi filmlerinden olan bu film, müzikleriyle de gönüllerinize taht kuracak.

4.NOT: SENİ SEVİYORUM

Bu filmde peçetelerinizi yanınızdan ayırmamayı unutmayın! Gerry ve Holly’nin nadide aşkı gözlerinizi yaşartacak. Gerry’nin ölümüyle dağılan Holly, eşinden aldığı postalarla aslında yeni bir hayata nasıl başlayacağını öğrenir. Bu film ölümün ve aşkın sonsuzluğunu anlatır.

5. BAŞKA DİLDE AŞK (2009)

Aşkın aslında engelleri aştığını gösteren film, sağır ve dilsiz bir genç ile güzel bir kızın hikayelerini anlatır. Sevginin sınırı olmadığını göreceksiniz..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.