Netteki Blog

Aslan Burcu Hangi Ay

28.02.2023
311
Aslan Burcu Hangi Ay

  Aslan burcu 23 Temmuz ve 23 Ağustos tarihleri arasında doğan insanların burcudur.

 Aslan Burcu Özellikleri

Aslan burcu insanlar parlak insanlardır. Güneş sadece aslan burcunun yıldızıdır. Bu da onları en özel insanlar yapar. Aslanlar yakıcı, hayat verici ve herkesten üstün insanlardır.

Bu özelliklerini güneşten alırlar. Oldukça dikkat çekici ve herkesi etkileri altına almayı iyi bilen insanlardır. Hitabet yetenekleri oldukça gelişmiştir.

İstedikleri her insanı etkileyebilen, her ortamda sevilen insan olmayı başarabilen bir yapıları vardır. Tabi ki bütün bunları yapmak istediklerinde yaparlar.

Bir aslan burcu istemiyorsa ya da sizden hoşlanmamışsa asla onu konuşturamazsınız. Beğenmedikleri insanlara karşı oldukça ukala bir yapıya bürünen insanlar sadece istedikleri ortamın kral ya da kraliçesi olurlar.

Bazen insanları aşağılayan ya da küçümseyen bakışlar atabilirler. Her ortamda lider olmak, her ortamda en güzel olmak ve her ortamda en akıllı insan olmak için ellerinden geleni yaparlar.

Aslanlar resmen gururdan ve egodan oluşmuş insanlardır. Onun gururunu zedeleyecek bir şey yaptıysanız asla sizi affetmez.

Oldukça dikkat çekici saçlara sahiptirler. Görünüş olarak aynı bir aslana benzerler. Yele gibi saçları, tembel gibi görünen aldatıcı etkileyici yürüyüşleri ve delip geçen bakışları ile her ortamın yıldızıdırlar.

Aslanlar rol yapmayı da çok iyi becerirler. Sizi inandırmak istedikleri her şeye inandırabilirler. Birçok ünlü oyuncu ve artist aslan burcundandır.

Bunun yanında inanılmaz bir analiz yetenekleri vardır. Aslan insanlarının çözümlediği kişiler konusunda yanılgıya düştüğü pek görülmemiştir.

Sizin kişiliğinize göre sizi bir şeye ikna etmenin yolunu bulur, sizi kandırır ancak ruhunuz bile duymaz.

Ya da yapmamanız gereken bir şeyi aslında sadece kendinin istediği bir şey olsa bile tatlı dili ve ikna kabiliyeti ile göz açıp kapayıncaya kadar size yaptırır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.