Netteki Blog

Kasım Ayı Hangi Burç

28.02.2023
355
Kasım Ayı Hangi Burç

   Sonbaharın en güzel aylarından biri olan Kasım ayında doğan 24 Ekim- 22 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler akrep burcu, 23 Kasım- 21 Aralık tarihleri arasında doğanlar ise yay burcuna dahillerdir.

 Akrep Burcu Özellikleri

   Akrep burcu insanlar ciddi insanlardır. Dostluklarına önem verir ve en iyi sır tutan insanlardır. Duygularını belli eder ve iyi gözlem yaparlar.

Cömert ve sevimli bir yapıya sahiplerdir. Akrepler kendilerine zarar veren ya da sevdiklerine zarar veren insanlara karşı oldukça sert olmaları ile bilinirler.

Bu davranışlarının nedeni ise inanılmaz derecede kırılgan insanlar oluşudur.

Soğukkanlı ve intikamı seven akrepler fazla gülmezler. İnsanlara oldukça zor güvenen insanlar sevdikleri bir insana karşı fazla sahiplenici davranabilir ve bu ilgiyle karşı tarafı soğutabilirler.

Kendilerine karşı yanlış bir şey yapıldığında bu sefer savaşçı bir kişiliğe dönüşür ve cezalandırırlar.

   Yay Burcu Özellikleri

   Yay burcu insanlar genelde oldukça şanslı, enerjileri ile bir yıldız gibi parlayan insanlardır.

Sürekli gülümseyen ve hayattan zevk almasını bile yapıları ile herkes için iyi bir arkadaş olabilirler.

Oldukça özgürlükçü ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan insanlardır. İşlerinde oldukça başarılı olan yay burcu insanları genelde işlerini yaparken bile bir eğlence peşindedirler.

Kültürlü olmaktan ve kültürlü arkadaşlardan çok hoşlanırlar. Onlar için öğrenmek her şey demektir. Bir şeyler öğrenmekten ve bunları anlatmaktan büyük zevk alırlar.

Arkadaşlarına oldukça bağlı ve belirli bir eğlence rutini olan insanlardır. Asla yalnız kalmak istemez ve sürekli bir arkadaşları ile görüşürler.

Yay burcu insanlar hayatı severler. Sevmeyi ve gülmeyi severler. Yolculuk yapmaktan oldukça hoşlanırlar.

Bir şeyde başarılı olabilmeleri için inanmaları gerektiğini bilir ve kafalarına koyduklarını yaparlar. Bazı insanlar çift kişilikli olduklarını düşünebilir ancak bu doğru değildir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.