Netteki Blog

Apple music nasıl kullanılır ?

28.02.2023
277
Apple music nasıl kullanılır ?

Apple Music Nasıl Kullanır?

Cihazınız için harika bir müzik uygulaması arıyorsanız ve iPhone ve iPad’iniz varsa (veya başka bir Apple cihazınız) Apple Music’ten başka bir uygulamaya kesinlikle bakmayın. Sadece harika özelliklere sahip olmasından dolayı değil, tüm Apple cihazlarına entegrasyonu onu daha kullanışlı hale getirir. İsterseniz uzun süreli abone olabilirsiniz, isterseniz de sadece kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu yazımızda Apple Music uygulamasını nasıl kullanacağınız hakkında bilmeniz gereken her şeyi göstereceğiz.

Apple Music Nasıl Kullanır?

Diğer müzik uygulamaları gibi Apple Music’e kaydolmanız gerekir. Üç aylık deneme sürümünden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Apple Music’te müzik arama
Apple Music kurduktan sonra, müzik dinlemek için istediğiniz müzikleri aramanızın zamanı gelmiş demektir.

Yapmanız gerekenler:

⦁ Müzik uygulaması açıkken, Ara sekmesine dokunun.
⦁ Arama ekranı, popüler olan müzikleri aramanıza ve kısayollar sunmanıza olanak tanır. Popüler müzikleri görmek için Trend Müzikler seçeneğini seçin. Ve bir sonraki adıma geçin.
⦁ Arama çubuğuna dokunun. Apple Music sekmesinin seçili olduğundan emin olun, böylece yalnızca geçerli kitaplığınızda değil tüm Apple Music’de müziklerinizi arayabilirsiniz.
⦁ Arama çubuğuna aradığınız sanatçının, şarkının veya albümün adını yazın.
⦁ Aradığınız bilgileri girdikten sonra, sonuçlar sayfanızda yavaş yavaş görünmeye başlayacaktır. Karşınıza çıkan sonuçlar sizin arama çubuğuna yazdığınız kelimelere göre en iyi sonuçlar olacaktır. Sonuçlar En İyi Sonuçlar, Sanatçılar, Albümler, Şarkılar ve diğer kategoriler olarak kategorize edilir. İlgilendiğiniz veya dinlemek istediğiniz seçeneğin üzerine dokunun.
⦁ Seçtiğiniz arama sonucuna dokunduktan sonra ne olacağı seçtiğiniz öğeye bağlıdır. Şarkı çalabilir, Albümler veya albümdeki tüm şarkılar gözükebilir, sanatçılar ve sanatçıların tüm albümlerini gösterir vb.

 

Apple Music’in temel amacı, müzik akışı servisidir, ancak hepsi Apple Music’in sunduğu veriler değildir. Radyo sekmesinde kendiniz yapabileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz Pandora tarzı istasyonlar olmak üzere mükemmel bir radyo özelliğine sahiptir.
Apple Music yalnızca şarkı kütüphanesi değil. Ayrıca seveceğiniz müzikleri önerebilmesi için zevklerinizi ve alışkanlıklarınızı öğrenir. Sizin İçin sekmesi bunun gerçekleştiği yerdir. Oradaki içerik günlük bazen de haftalık güncellenir. Bu nedenle sık sık kontrol edin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.