Netteki Blog

Yetenek Sizsiniz Türkiye Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor

28.02.2023
435
Yetenek Sizsiniz Türkiye Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor

Yetenek Sizsiniz Türkiye Ne Zaman Yayınlanacak Hangi Gün
Yetenek Sizsiniz Türkiye, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Yayın sezonu döneminde ekran başındakilere keyifli dakikalar geçirten Yetenek Sizsiniz yarışması izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Birbirinden yetenekli kişilerin kendilerine ayrılan sürede hünerlerini, bilgi ve becerilerini sahneledikleri yarışma formatında, jüri ve halk oylaması ile finalist belirleniyor.

Dünden Bugüne Yetenek Sizsiniz
10 Ekim 2009 tarihinde, Acun Medya aracılığıyla Show TV’de yayınlanmaya başlayan yetenek yarışması programı, yaklaşık olarak yedi yıldır hız kesmeden ve kaliteden ödün vermeden yayın hayatına devam ediyor.Prom kanal değişikliği yaşadığı için, Yetenek Sizsiniz yarışması hangi kanalda sorusu ile zaman zaman karşılaşılmaktadır. Program, Acun Ilıcalı’nın 2002 yılında Show Tv ile yollarını ayırma kararı ile Star Tv’ye geçti.

2014 yılının Eylül ayından itibaren ise Acun Ilıcalı’nın kendisine ait olan Tv8 kanalına transfer oldu. Üç kanal değişikliği ve birkaç kere değişen jüri kadrosuna rağmen, Yetenek Sizsiniz hala en çok izlenen yarışma programlarından biri olmaktadır.

Yarışmanın ilk sezondaki jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar (ilk iki bölüm Oylum Talu idi) olmuştur. Güncel jüri üyesi kadrosunda ise Ali Taran, Eser Yenenler ve Seda Bakan yer almaktadır. İstatistiksel olarak bakıldığında bugüne kadar Ali Taran 88 kere EVET, 96 kere HAYIR; Eser Yenenler 138 kere EVET, 47 kere HAYIR; Seda Bakan ise 125 kere EVET,58 kere HAYIR demiştir. İlgiyle ve beğeniyle takip edilen Yetenek Sizsiniz yarışması saat kaçta sorusunun cevabı her ne kadar biliniyor olsa da hatırlatmak gerekirse, program 20.00’da izleyiciyle buluşmaktadır.
yetenek-sizsiniz-turkiye-ne-zaman

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.