Netteki Blog

Yalancı Bahar arkey kimdir? Resimleri ve fotoları burada

28.02.2023
1.530
Yalancı Bahar arkey kimdir? Resimleri ve fotoları burada

Yalancı bahar arkey kimdir? Gerçek adı nedir? Fotoğraflarını ve en yakışıklı resimlerini sizler için derledik. Oyuncunun gerçek adı Vivian Dsena’dır. Dizideki ismi ise  Rishabh Kundra yni arkey’dir.

Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan ve beğenilerek takip edilen hint dizilerinden birisi yalancı bahardır. Tıpkı deli divane dizisi gibi reyting rekorları kırmaktadır. Hint dizilerine olan ilgi ve merak günden güne artmakta ve bizim izleyicilerimiz tarafından çok sevilmektedir. Hint dizi oyuncularının biyografilerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

ARKEY KİMDİR?

Yalancı bahar dizisinde başrol oynamaktadır. Gerçek ismi Vivian Dsena 1988 tarihinde Hindistan’da doğmuştur. Şu anda yaşı tam olarak 28’dir. Mühendislik fakültesini bitirmiştir. Yakışıklı ve karizmatik birisidir. Genç kızlar tarafından çok beğenilmektedir. Hindistan’da bir çok reklamda oynamaktadır. Yalancı bahar dizisinde Madhubala ile tutkulu bir aşk yaşamaktadırlar. Dizide çok ünlü bir oyuncudur ve oldukça zengin ve şöhreti vardır.

yalanci-bahar-arkey-dizisi yalanci-bahar-arkey-foto yalanci-bahar-arkey-fotolari yalanci-bahar-arkey-gorsel yalanci-bahar-arkey-kim yalanci-bahar-arkey-madhubala yalanci-bahar-arkey-resimleri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.