Netteki Blog

WhatsApp’ın Yeni(!) Özelliği ile Telegram Alay Etti

28.02.2023
257
WhatsApp’ın Yeni(!) Özelliği ile Telegram Alay Etti

WhatsApp’ın Yeni(!) Özelliği ile Telegram Alay Etti

Whatsapp geçen hafta duyurduğu iOS’tan Android’e sohbet geçmişi aktarma özelliğini duyuran Whatsapp ile Twitter üzerinden dalga geçti.

Whatsapp ve telegram gibi mesajlaşma platformu Telegram, WhatsApp‘ın geçtiğimiz günlerde IOS’tan Android’e konuşma geçmişini taşıma hususi durumunu getirmesi ile alay etti. Bu özelliği çok uzun bir müddet ilkin kullanıcılarına sunmaya süregelen Rus merkezli mesajlaşma platformu, Whatsapp’a “Hangi yıldayız” yazılı bir resim gönderdi.

Telegram, WhatsApp'ın Yeni(!) Özelliği ile Alay Etti:

Telegram, WhatsApp’ın Yeni(!) Özelliği ile Alay Etti

Dünya çapında ortalama 1,6 milyar kullanıcıya haiz olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde IOS’tan Android’e söyleşi aktarma hususi durumunun geleceğini açıklamıştı. Birçok şahıs, Whatsapp’ın bu özellik getirmek için geç kalmış olduğu eleştirisinde bulunmuştu.

Telegram, WhatsApp'ın Yeni(!) Özelliği ile Alay Etti: Hangi Yıldayız?

2 Eylül’de Twitter’dan özelliği ile alakalı yeni bir ilan meydana getiren Whatsapp, en büyük rakiplerinden Telegram tarafından tiye alındı. Bu özelliği oldukça uzun bir süre önce kullanıcılarına sunmaya başlayan Rus merkezli mesajlaşma platformu, Whatsapp’a “Hangi yıldayız” yazılı bir resim gönderdi.

Kullanıcıların Whatsapp’a kızması için birçok nedeni bulunuyor. Bunlardan ilki, Whatsapp’ın bu özelliği ancak iOS ve Android işletim sistemine haiz Samsung marka akıllı telefonlar içinde sunuyor olması. Çoğunluğun iOS’tan Android’e değil, Android’den iOS’a geçmek istediğini belirten kullanıcılar, özelliğin tam kapsamlı versiyonunun bir an önce yayınlanmasını istiyor.

Sohbet aktarma özelliği Whatsapp için yeni olsa da Telegram şeklinde bazı rakip uygulamalar bu özelliği uzun bir süredir kullanıcılarına sunuyordu. Özellikle Whatsapp’ın yeni gizlilik sözleşmesine yönelik attığı adımlardan sonrasında daha ön plana çıkmayı başaran Telegram, Twitter’dan yeni hususi durumunu duyuran Whatsapp‘ı tiye almış olduğu belirterek “Hangi yıldayız” yazan komik bir gif paylaştı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.