Netteki Blog

Whatsapp Nasıl Toplu Mesaj Gönderilir?

28.02.2023
349
Whatsapp Nasıl Toplu Mesaj Gönderilir?

Whatsapp Nasıl Toplu Mesaj Gönderilir?

 

Günümüzde özellikle bayram sırasında veya önemli günlerde birçok kişi için toplu mesaj göndermek bir zorunluluk haline gelmiştir. Özellikle bu mesajların gönderildiği mecralar arasında Whatsapp uygulaması bulunmaktadır. Whatsapp uygulamasıyla birlikte toplu mesaj gönderilebilmesi mümkündür. Bu konuda birden fazla kişiye aynı anda mesaj göndermek istiyorsanız uygulama içerisindeki özelliklerden faydalanabilirsiniz. Bu konuda uygulama üzerinden kolay bir şekilde toplu mesaj listesi oluşturabilirsiniz. Toplu mesaj listesiyle birlikte kaydedilmiş kişilere mesaj gönderebilmeniz mümkündür.

Android Telefonlar İçin Toplu Mesaj

Günümüzde özellikle birçok kişinin Android akıllı telefonu bulunmaktadır. Android akıllı telefonu sayesinde toplu mesaj listesi oluşturabilirsiniz. Android akıllı telefonu içerisinde toplu mesaj listesi oluşturmak için Whatsapp uygulaması içerisinde sohbetler ekranına giriş yapabilirsiniz. Sağ üst tarafta yer alan toplu mesaj seçeneğine giriş yapınız. Bu kısımda istediğiniz kişilerin ismini yazarak ekleme yapabilirsiniz. Ekleme yaptıktan sonra kaydederek çıkabilirsiniz. Bu işlemle birlikte toplu mesaj göndermek istediğiniz kişilerin listesini oluşturmuş olacaksınız. Toplu mesaj listesini kullanarak mesaj gönderdiğiniz zaman liste içerisindeki tüm kişilere mesajlar aynen gönderilecektir. Karşınızdaki kişiler cevapladığı zaman ayrı mesaj olarak görülür.

iOS Telefonlar için Toplu Mesaj

iPhone kullanıcılarının toplu mesaj listesi oluşturma işlemleri diğer telefonlardaki ile neredeyse aynıdır. Bu konuda Whatsapp uygulamasını açtıktan sonra ekranın üzerinde yer alan Toplu mesaj listesi bölümüne dokununuz. Bunun ardından ekranın en aşağısında yer alan yeni liste bölümüne giriş yapınız. Bu ekran içerisinde eklemek istediğiniz tüm isimleri + tuşuyla birlikte kolayca eklemeniz mümkündür. Ekledikten sonra oluştur bölümüne basarak işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Mesaj Listesi Düzenleme

Mesajlarınızı göndermek istediğiniz listeyi düzenlemek istiyorsanız bu konuda öncelikle toplu mesaj listesi ekranına giriş yapınız. Giriş yaptıktan toplu mesaj liste bilgisi içerisine giriniz. Bu kısımda Kalem simgesi olan bölgeye dokunarak toplu mesaj listesi içerisinde yer alan isimleri değiştirebilir ve gereken düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz. Bu yöntem Android telefonlar içindir. iOS içinse (i) bölümüne dokunarak bilgi bölümü içerisinden toplu mesaj listelerinde yer alan isimleri değiştirerek gereken düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.