Netteki Blog

Whatsapp durumları sözleri mesajları ( Anlamlı)

28.02.2023
292
Whatsapp durumları sözleri mesajları ( Anlamlı)

Son dönemde gençler arasında en çok kullanılan uygulamalardan biri de Whatsapp uygulamasıdır. Whatsapp uygulaması üzerinden görüntülü ve sesli olarak sohbet edebilmeniz mümkündür.

Ayrıca Whatsap durumları paylaşarak da arkadaş listenizdeki kişilere göndermede bulunabilirsiniz.

Farklı, eğlenceli ya da duygusal sözler sizin profilinizin dikkat çekiciliği artıracaktır. Kimi zaman çok mutlu olduğunuz bir haberi Whatsapp durumunuzdan paylaşabilir ya da sizin için anlam taşıyan paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Whatsapp Durumları Nasıl Paylaşılır?

Whatsapp özellikle gençler arasında en çok kullanılan sohbet araçları arasında yer alıyor. Arkadaşlarınız ile kişisel mesajlaşmalar yapabildiğiniz gibi aynı zamanda Whatsapp uygulaması üzerinden grup da oluşturabilirsiniz.

Sms ve sesli çağrıların yerini alan Whatsapp uygulaması farklı emojilere ev sahipliği yapması nedeni ile oldukça eğlenceli bir uygulama.

Whatsap ile durum güncellemelerinizi whatsapp profil ayarlarınızdan yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu uygulama ile sizlerde aşk, ayrılık ya da hayata dair anlamlı durum güncellemelerini yapabilirsiniz.

Whatsap durum güncellemeleri herkese açık paylaşıldığından cep telefonunuzzda kayıtlı olan ve Whatsapp uygulaması kullanan kişiler tarafından görülecektir.

  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.