Netteki Blog

Tiktok Video İndirme

28.02.2023
356
Tiktok Video İndirme

Tiktok Video İndirme

Tiktok fenomenlerin ve fenomen olmak isteyenlerin birbirinden farklı temalarda videolar çekerek paylaşım yaptıkları bir sosyal medya platformudur. Hemen her yaş grubundan insanın yoğun ilgisini çeken uygulamada, beğeni alan videoları indirerek, paylaşmak ise kimi zaman kafa karıştırıcı olabiliyor. Çünkü platform video indirme için ek bir seçenek sunmamakla birlikte, beğenilen içeriklerin indirilerek akıllı cihazların galerilerine kaydedilebilmesi için ikinci bir programa gereksinim duyulmaktadır. Peki Tiktok video indirme işlemleri nasıl yapılır? Tiktok indirme programı seçerken nelere dikkat edilmelidir? Filigranlı ve filigransız programlar ne işe yarıyor? İşte detaylar…

Tiktok videosu indirmek için alternatifin çok sayıda olduğu programlar bulunmaktadır. Ancak günümüzde en güvenilir ve en çok kullanılan program savefrom olmuştur. Bu uygulama sayesinde Tiktok videolarını filigransız indirirken, herhangi bir ücret de ödenmez. İndirilen içerikleri full hd formatta izlemek ve kaydetmek mümkündür. Aynı zamanda çok sayıda indirme işlemi de yapılabilmektedir.

Tiktok Video İndirme

Tiktok Video İndirme

Tiktok Hesabı Açmadan Video Nasıl İzlenir

Tiktok bilindiği gibi üyelik sistemiyle çalışan bir sosyal ağdır. Üye olmayan kişilerin ilgili platformda yayınlanmış olan içeriklere erişimi sınırlanır. Yani video izlenmesi engellenir. Tiktok hesabı açmadan video izlemek ne yazık ki mümkün olmayacaktır. Ancak gerçek kimliği ile Tiktok hesabına sahip olmak istemeyenler, nick kullanarak da hesap açabilirler. Hem böylece güvenlik anlamında da herhangi bir sorunla karşılaşılmayacaktır. Hesap açmadan video izlemek kısmen de olsa mümkün olabilir. Fakat bu durumda da takip edilmek istenilen kişilere ulaşım sağlanamaz. Bu tür durumlarda ise yalnızca genel yayınlanan içerikler izlenir. Canlı yayın videolarına katılım sağlanamaz.

Tiktok Canlı Yayın Nasıl Açılır

Tiktok uygulaması canlı yayın olanağı ile de kullanıcıların gelir elde etmesini olanaklı kılmaktadır. Platform üzerinden gelir elde etmek içinse canlı yayın esnasında kazanılan takipçilerin, yayın esnasında hediye göndermesi şarttır. Gönderilen hediyelerin fiyatları birbiri arasında farklılık gösterir.  Tiktok uygulamasında canlı yayın açmak içinse ilk olarak uygulamada kişisel hesaba giriş yapılır. Daha sonra ekranın alt kısmında yer alan artı işaretine tıklanır ve kaydetme butonunun yanındaki canlı sekmesine tıklanır. Böylece yayın açma işlemi tamamlanmış olacaktır.

Tiktok Video İndirme

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.