Netteki Blog

Terazi Burcu Hangi Burçla Evlenmeli

28.02.2023
731
Terazi Burcu Hangi Burçla Evlenmeli

Dengeli olmaları ile bilinen ve zarafet denildiğinde zariflik denildiğinde ilk akla gelen burçlardandır. Terazi burcu. Terazi simgesinden yola çıkarak adalet, siyaset ve dengeyi simgelemektedir. Güzellik ve sevgi onun için çok fazla anlama gelmektedir ve evlilik anlamında da en uyumlu en ideal burçlardandır.

Dengeli ve adaletli olmaları dışında zarif ve kibar kişilerin olduğu Terazi burçlarının en kötü özelliklerinden biri temiz kalpli olmalarıdır.

Bu onların çabuk kandırılması anlamına gelmektedir. Bu özelliklerinden dolayı da çok fazla canları çok fazla yanmaktadır.

Bunun yanı sıra zeki olma özelliğine sahiptirler. Konuları anlama ve kavrama yetenekleri oldukça fazladır. İş dünyasında başarılı olurken aşk hayatlarında saf olabilmektedirler.

İyi niyetli ve zarif olmalarının dışında bazı durumlar karşısında tırnaklarını da çıkarmayı bilirler. Telaş edilmesi onları için olumsuz bir durumdur.

Acele karar vermek bir durum karşısında düşünülmeden hareket edilmesi onlara göre değildir. Üzgün ve mutsuz oldukları anlarda son derece kavgacı olabilmektedirler.

Duygusal oldukları kadar neşeli olmayı da başaran bir burçtur terazi burçları. Ağlarken hemen gülmeyi başarabilirler.

Tüm bu özellikleri ile Terazi kadınları evlilik olayına toprak grubu burçları ile düşünebilirler. Başak, Boğa ve Oğlak burçları erkekleri Terazi kadınları için en ideal eş adayları olabilmektedir.

Terazi kadınları hava grubundan olan burçlarla anlaşamadıkları için evlilik yolunda da boşanmaları söz konusu olabilir. Terazi burcu kadınları zarif erkeklerden hoşlandıkları için yine Terazi burcu erkekleri ile mutlu bir evlilik yapabilirler.

Terazi erkekleri toprak ve su grubu burçları ile oldukça iyi anlaşırlar. Oğlak, Yengeç, Akrep kadınları ile mutlu bir evlilik sürdürebilirler.

En ideal burç ise Akrep burcudur. Son derece uyumlu ve mutlu bir evlilik sürdürebilirler. Aldırmaz görüntüsü ve kendine has özellikleri ile Oğlak kadıları da Terazi erkeklerinin dikkatlerini çekebilmektedirler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.