Netteki Blog

Terazi Burcu Hangi Ay

28.02.2023
282
Terazi Burcu Hangi Ay

   Terazi burcu 24 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında doğmuş olan insanların dahil olduğu bir burçtur. Terazi Burcu eylül ayının sonlarında başladığı için bir Ekim ayı burcudur da diyebiliriz.

 Terazi Burcu Özellikleri

Terazi burcu aşkın temsilcisi Venüs tarafından yönetilir. İsmi gibi en dengeli olan burçtur. Evlilik insanlarıdır. Ayrıca siyaset ve adalette de oldukça başarılı ve güvenilir insanlardır.

Bir terazi hem iyi bir baba, hem iyi bir anne, hem iyi bir arkadaş, hem de iyi birer eş olur. Onların hayatlarında genelde iniş ve çıkışlar yoktur.

Kişilikleri de oturmuş insanlardır. Kibar ve estetik yönleri kuvvetli insanlardır. Kaba ve pejmürde insanlardan hoşlanmaz, bunu seviyesiz bulurlar.

Telaş yapmaktan, acele etmekten, işlerini son dakikaya bırakmaktan nefret ederler. Zekidirler ancak saf oldukları için kandırılmaya müsaittirler.

Hayatlarında sürekli bir denge arayışı hakim olsa da bazen yakınlarının sinirini bozan hareketler sergileyebilirler. İnatçı ve sürekli haklı tavırlarının yüzünden bazen kavgacı olabilirler.

Yine de genel olarak fazlasıyla gülümseyen ve güzel yüzlü insanlardır. Kadınları güzel, erkekleri ise dikkat çekecek derecede yakışıklı olurlar.

Bazen aşırıya kaça hareketleri de olabilir. Mesela aşırı derecede alkol alabilirler ya da alırı derece yemek yiyebilirler. Ağlarlarsa çok ağlar, gülerlerse çok gülerler.

Ağlarken bir anda yerlerinden kalkıp ortalığı düzeltip tekrar oturup gülebilirler. Çift karakterli değildirler, aksine denge istedikleri için kendi ruh hallerinin de bir dengede olmasını sağlamaya ve düzeni kurmaya çalıştıkları için böyle yaparlar.

Terazilerin kısa tanımı zarif, kibar, asi, inatçı, kavga ve kaostan uzak gibi kelimelerle yapılır. Taraf tutmaz ve her zaman adil davranırlar.

Ara bulan ve güldüren insanlardır. Her ortamın en güler yüzlüsü ve en güveniliri olmayı başarmış insanlardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.