Netteki Blog

Telefon Numarasının Kime Ait Olduğunu Ücretsiz Öğrenme ( Yöntem Ve Linkler)

28.02.2023
406
Telefon Numarasının Kime Ait Olduğunu Ücretsiz Öğrenme ( Yöntem Ve Linkler)

Günümüzde teknoloji oldukça büyük ölçüde değiştiği için, kime ait olduğu bilinmeyen numaralar da ücretsiz olarak çok kolay yöntemlerle öğrenilebilmektedir.

İlk olarak akıllı telefonlarda bulunan CIA ya da True Caller gibi uygulamalar telefon numarasının kime ait olduğunu ücretsiz olarak öğrenmek için kullanılabilmektedir.

Bu yöntemler, sistemde kayıtlı olan numaraları göstermektedir. Bazı numaralar, kullanıcılar tarafından gizlenmektedir. Bu nedenle bahsettiğimiz şekilde bulamayabilirsiniz.

Uygulamalara ise kullandığınız akıllı telefonun işletim sistemine göre bulunan mağazalarından ulaşabilirsiniz. Bu uygulamaları hem indirmek hem de kullanmak ücretsizdir.

Ayrıca ayarlardan, sizde kayıtlı olmayan herhangi bir numara aradığında kimin olduğunu görmenizi de sağlayabilirsiniz.

Son olarak neredeyse herkesin kullandığı Whatsapp yönteminden bahsedeceğiz. Akıllı telefonlarda internet üzerinden mesajlaşmayı sağlayan bir uygulama olan Whatsapp uygulamasını kullanarak da bir telefon numarasının kime ait olduğu ücretsiz olarak öğrenilebilmektedir.

Telefon numarasını kaydettikten sonra Whatsapp kişi listenize girip, numaraya ait fotoğrafı görebilirsiniz. Eğer tanıdığınız bir kişi ise, bu işlemden sonra numaranın kime ait olduğunu kolayca anlayabilirsiniz.

Ayrıca bazı kullanıcılar cep telefonlarını Facebook profillerinde de belirtmektedir. Numarayı Facebook üzerinden arayarak da kim olduğunu bulabilirsiniz.

Bahsettiğimiz uygulamalar haricinde internette http://www.devlette.com/ucretsiz-numaradan-isim-sorgulama-bulma-ogrenme/ gibi pek çok site bulunmaktadır.

Bu sitelerden güvenli olanlara tıklayıp, öğrenmek istediğiniz numarayı girerek de numarayı tanımlayabilirsiniz. Son olarak arama motorlarını da kullanabilirsiniz.

Söylediğimiz yöntemlerin hiçbirinde istediğiniz numaranın kime ait olduğunu bulamıyorsanız, son çare olarak numarayı kullandığınız arama motorunda aratabilirsiniz.

Özellikle firma numaralarını Google ya da Yandex gibi tarayıcılar kullanarak çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Bu da oldukça avantajlı ve ücretsiz bir yol olarak bilinmektedir.

Eğer tüm bu yöntemlere rağmen numarayı bulamıyorsanız muhtemelen hat sahibi numarasını her uygulamadan gizlemektedir. Bu konuda da yapabileceğiniz bir şey bulunmamaktadır.

ÜCRETSİZ ÖĞRENEBİLECEĞİNİZ GOOGLE PLAY UYGULAMALARI VE İNDİRME ADRESLERİ:

LİNK 1

LİNK 2

LİNK 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.