Netteki Blog

Taner Barlas Kimdir? Yüksek Sosyete Dizisi Yılmaz

28.02.2023
257
Taner Barlas Kimdir?  Yüksek Sosyete Dizisi Yılmaz

En başarılı tiyatro oyuncularından biridir Taner Barlar. Eğitim hayatına tiyatrodan çok farklı bir meslek ile başlamış 1947 yılı Burdur doğumlu Taner Barlas İstanbul Üniversitesinden Hukuk diplomasını aldıktan sonra özel bir tiyatro okulundan aldığı eğitim ile tiyatroya adım atmıştır.

Bu güne kadar onlarca tiyatro oyunun da ve film projesinde başarılı işlere imza atan oyuncu son olarak Star TV’de ki Yüksek Sosyete dizisinde oynamaktadır.

Yüksek Sosyete Yılmaz( Taner Barlas) Kimdir?

Yüksek sosyete dizsindeki Kerem’in babası sağduyulu, oğluna ve eşine çok bağı bir babadır. Zorlukların üstesinden sabırla gelineceğine inana bir baba profili çizen Taner Barlas dizideki oğlu Kerem’e yaşadığı kötü olaylarda destek olur ve ona sadece bir baba değil iyi bir dostluk yapar.

Taner Barlas bu dizideki rolü ile herkesin beğenisi kazanmıştır. İyi bir baba nasıl olacağının örneğini çok iyi bir şekilde vermekte herkesi çok iyi idare etmektedir.

Sakin ve dur oyunculuğuyla Taner Barlas birçok projede olduğu gibi Yüksek Sosyete dizisinde de abartıdan uzak fakat etkili bir oyunculuk örneği vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.