Netteki Blog

Suna Dumankaya’dan Selülit için etkili çay tarifi

28.02.2023
300
Suna Dumankaya’dan Selülit için etkili çay tarifi

Selülit her bayanın kabusu olmaktadır. Bayanlar selülitlerinden kurtulmak için birçok farklı kimyasal yöntem denemektedirler. Buna rağmen başarılı olan yöntem çok azdır.

Suna Dumankaya ise bayanlara müjdeyi verdi. Hem doğal içeriklerden oluşan hem de oldukça etkili olan bir selülit çayı tarifi ile bayanları sevindirdi.

Bir yan etkisi olmaması ve doğal içeriklerden oluşması, buna nazaran da oldukça etkili olması, bayanlar tarafından sevilmesine yetti.

Suna Dumankaya’nın selülit çayı tarifi ise şu şekildedir ;

Suna Duman kaya selülit çayı malzemeler;

– Kuşburnu

– anason

– rezene

– Papatya

– biberiye

– sinameki

– funda yaprağı

Tüm bu bitkilerden eşit miktarda alıyoruz ve bir kavanoz içerisinde güzelce, eşit bir karışım oluşturuyoruz. Her sabah aç karnına bir litre su kaynatıyoruz ve bu karışımdan bir tutam alarak kaynamış suyun içerisine bu otları atıyoruz.

Bir yarım saat kadar demlenmesi için bırakıyoruz. Çay demlendikten sonra ise bir süzgeç yardımı ile süzüyoruz ve bir şişeye dolduruyoruz.

Bu çayı gün içerisinde sıcak ya da soğuk olarak tüketebilirsiniz. İçerisinde ki otlar selülitleri ve yağları yok etmeye yardımcı olacaktır.

Bu çayı düzenli olarak 1 ay boyunca tükettiğiniz de ise selülitleriniz gözle görülür bir biçimde azalacaktır.

selülitleriniz kaybolur iken ise aynı anda yağ da yakacak ve inceleceksiniz. Ayrıca selülit çayının etkisini de arttırmanız mümkün.

Örneğin çay ile beraber tüketeceğiniz az miktarda taze ananas çayın etkisini arttıracaktır. Dilerseniz karışıma kurutulmuş ananas ta ekleyebilirsiniz.

Bunun yanı sıra selülit çayı içerisinde mevcut olan karışımlar farklı etkilere de sahip olmaktadır.

Örneğin adet sancılarını giderecek bitkileri de içerisinde bulunduran selülit çayı, aynı zamanda içerisinde ki rezene ile sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etkiye de sahip olmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.